اطلاعیه برگزاری دوره های مرکز مدیریت مهارت آموزی

برگزاری دوره‌های مهارت آموزی در سال تحصیلی 1400-1399

مرکز مدیریت مهارت آموزی و مشاوره شغلی دانشگاه سیستان و بلوچستان با همکاری سازمان فنی و حرفه‌ای استان سیستان و بلوچستان برگزار می کند.

در راستای اجرای تفاهم نامه فی ما بین وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی دوره های آموزشی مختلف با همکاری سازمان فنی و حرفه ای و آموزشگاه های آزاد تابعه آن سازمان با اعطای مدرک معتبر بین‌المللی سازمان فنی و حرفه‌ای برگزار می گردد.

این دوره‌های آموزشی (لیست پیوست) ویژه دانشجویان در حال تحصیل، فارغ التحصیلان، کارمندان و اعضای خانواده کارکنان (کارمندان و اعضای هیأت علمی) دانشگاه سیستان و بلوچستان می باشد.

روش ثبت نام:

۱. فارغ التحصیلان و اعضای خانواده کارکنان (کارمندان و اعضای هیأت علمی) دانشگاه سیستان و بلوچستان:

در واتساپ با شماره 09362881772 پیام ارسال فرمایند و یا در وقت اداری با شماره تلفن ۰۵۴۳۱۱۳۲۷۳۰ (آقای علی طالب شیری) تماس حاصل نمایند.

۲. دانشجویان در حال تحصیل: به سامانه organizerunits/details/1021/TCR.USB.AC.IR  مراجعه نمایند.

۳. کارمندان: جهت اطلاع از قوانین و مقررات و روش شرکت در این دوره های آموزشی به منو آرشیو اخبار سامانه آموزش کارکنان به آدرس TMS.USB.AC.IR مراجعه فرمایند.

لیست دوره‌های رایگان فنی و حرفه‌ای

لیست دوره‌های اموزشگاه‌های آزاد