رئیس دانشکده الهیات ومعارف اسلامی ابقاء شد

طی حکمی از سوی رئیس دانشگاه ، دکتر محمدرضا کیخا در سمت ریاست دانشکده الهیات و معارف اسلامی ابقاءگردید.
رئیس دانشکده فنی ومهندسی شهید نیکبخت ابقاء شد

طی حکمی از سوی رئیس دانشگاه ، دکتر داوود محبی کلهری در سمت ریاست دانشکده فنی ومهندسی شهید نیکبخت ابقاءگردید.
رئیس دانشکده مدیریت واقتصاد ابقاء شد

طی حکمی از سوی رئیس دانشگاه ، دکتر نورمحمد یعقوبی  در سمت ریاست دانشکده مدیریت و اقتصاد ابقاءگردید.
رئیس دانشکده ریاضی منصوب شد

طی حکمی از سوی رئیس دانشگاه ، دکتر حسن رضایی به سمت دانشکده ریاضی منصوب شد.
دهمین نشست کمیسیون دائمی از دوره ششم هیئت‌امناء دانشگاه سیستان و بلوچستان

دهمین نشست کمیسیون دائمی ازدوره ششم هیئت‌امنای دانشگاه صبح روز چهارشنبه سیزدهم تیرماه  97در سالن کنفرانس حوزه ریاست برگزار شد.
رئیس دانشکده علوم پایه ابقاء شد

طی حکمی از سوی رئیس دانشگاه ، دکتر علی ابراهیمی در سمت ریاست دانشکده علوم پایه ابقاءگردید.
کسب سطح ۳ آمادگی فناوری (TRL) توسط یکی از واحدهای فناور مجتمع فناوری و نوآوری دانشگاه

یکی از واحدهای فناور  مستقر درمجتمع فناوری و نوآوری دانشگاه سیستان وبلوچستان موفق به کسب سطح ۳ آمادگی فناوری (TRL) گردید.
برگزاری آزمون سراسری دانشگاهها و موسسات آموزش عالی در دانشگاه

آزمون سراسری دانشگاهها و موسسات آموزش عالی کشور طی روزهای پنج شنبه وجمعه( هفتم وهشتم تیرماه ) همزمان با سراسر کشور در دانشگاه سیستان وبلوچستان برگزار شد.
پنجمین نشست از دوره ی ششم هیئت ممیزه دانشگاه سیستان و بلوچستان

پنجمین نشست از دوره ی ششم هیئت ممیزه دانشگاه در روز پنج شنبه 31 خرداد ماه 97 در سالن کنفرانس حوزه ریاست با حضور اعضاء این هیئت تشکیل شد.
برگزاری اردوی فرهنگی در باغ امام علی (ع)

اردوی یک‌روزه در باغ امام علی (ع) ویژه اعضای هیئت‌علمی دانشگاه  در روز پنج شنبه 31 خرداد ماه برگزار شد.
صفحه 1 از 24ابتدا   قبلی   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  بعدی   انتها