قوانین و آیین نامه ها

آیا میدانید  :

• کارت دانشجویی خود را نباید در اختیار افراد دیگر قرار دهید.
  • بمنظور رفاه حال دانشجویان دختر، تردد دانشجویان پسر بعد از ساعت ۲۰ به دانشکده ادبیات ممنوع است.
  • بسته های پستی، امانات و اشیاء را از افراد متفرقه و ناشناس قبل از شناسایی قبول نکنید.
  • از دادن اطلاعات و هرگونه همکاری با افراد ناشناس در خصوص محل تحصیل خود خودداری نمایید.
  • هنگام تماس تلفنی افراد ناشناس بدانید با چه کسی و شماره‏ای کار دارد.
  • هرگز اسم یا شماره یا هرگونه اطلاعات فردی خود یا دوستانتان را به افراد ناشناس ندهید. در صورت امکان با اخذ شماره تلفن گیرنده قول پاسخ به سوالات را به زمانی دیگر موکول نموده و مراتب را به مسئولان اعلام نمایید.
  • همیشه هوشیار و مراقب باشید.
  • در انتخاب دوست، باید دقت و حساسیت لازم را داشته باشید.
  • خانواده دوستان صمیمی‏تان را بشناسید تا در صورت ضرورت بتوانید با آنها تماس بگیرید.

تقویت امنیت در داخل دانشگاه :

• برای اینکه سوء تفاهمی رخ ندهد از اشیاء با ارزش خود حفاظت کنید.
  • از آوردن اشیاء گرانبها و پول بیش از نیاز به دانشگاه خودداری نمایید.
  • از رها نمودن کیف و لوازم شخصی خود در داخل کلاس‏، کتابخانه، سایت دانشکده و دانشگاه خودداری نمایید.
  • از قرار دادن اشیاء و لوزم شخصی خود در معرض دید عموم خودداری نمایید.
  • هرگز به کسی که نمی‏شناسید اعتماد نکنید.
  • تردد افراد ناشناس و مشکوک را سریعاً به کارکنان انتظامات دانشگاه اطلاع دهید.
  • در صورت بروز هرگونه اتفاق پیش بینی نشده، با حفظ آرامش و خونسردی کارکنان انتظامات دانشگاه را در جریان قرار دهید.

شماره تلفن‏های انتظامات دانشگاه :
        درب ادبیات: ۳۱۱۳۲۶۰۰-۰۵۴     درب مهندسی: ۳۱۱۳۲۴۰۰-۰۵۴     درب دبیرستان: ۳۱۱۳۲۲۰۰-۰۵۴

تقویت امنیت در خارج دانشگاه :

• استفاده از وسائط نقلیه عمومی جهت تردد اطمینان بخش‏تر است.
  • در صورت استفاده از خودروهای شخصی پیش از سوار شدن وضعیت آن مانند دستگیره ، در و ... را بررسی نمایید.
  • از سوار شدن به خودروهای شخصی که دارای راننده و سرنشین مشکوک هستند خودداری نمایید.
  • در صورت ضرورت حتماً به همراه چند نفر دیگر و بصورت جمعی از وسائط نقلیه شخصی استفاده نمایید.
  • در صورت مشاهده موارد مشکوک از خودرو پیاده و با به خاطر سپردن شماره پلاک، رنگ و مشخصات خودرو و سرنشینان آن پلیس را مطلع نمایید.
  • در صورت استفاده از خودروهای شخصی از قبول هرگونه خوردنی و نوشیدنی از راننده و سرنشینان خودداری نمایید.
  • در صورت تغییر مسیر بی تفاوت نباشید و به راتتده تذکر دهید.
  • زیور آلات، اشیاء قیمتی و وجوه نقدی خود را در معرض دید راننده و سرنشین قرار ندهید‎.

« خوابگاه خانه دوم است، پس » .

• باید نمادهای زندگی را در آن جاری کرد.
  • تقسیم کار یکی از مشخصه‏های زندگی گروهی است. برای جلوگیری از اختلاف و ایجاد فشارهای روحی و روانی در اتاق‏ها تقسیم کار داشته باشید.
  • برای اینکه سوء تفاهمی رخ ندهد از اشیای با ارزش خود حفاظت کنید.
  • اگر اشیاء با ارزش خود را در کمد می‏گذارید قفل‏ آن را عوض کنید.
  • هرگز به کسی که نمی‏شناسید اجازه ورود به اتاق را ندهید.
  • کلید اتاق خود را در دسترس افراد نامطمئن قرار ندهید.
  • کلید اتاق را در مکان‏های شناخته شده (نظیر بالای در، زیر جاکفشی، داخل کفش، زیر پادری و ...) قرار ندهید.
  • حتی الامکان از آوردن اشیاء گرانقیمت (طلا، جواهر و ...) به خوابگاه خودداری کنید.
  • از دستکاری لوازم برقی، سیم کشی‏ها، خطوط تلفن، لوله آب، شیلنگ گاز و ... جداً خودداری کنید.
  • از نگهداری مواد آتش‏زا و حساس در محیط خوابگاه جداً خودداری کنید.
  • هرگونه جا به جایی اتاق‏ها، وسائل، افراد و ... باید با اطلاع مسئولان خوابگاه باشد.
  • در ایام تعطیل بخصوص تعطیلات تابستانی، عید نوروز و تعطیلات بین دو ترم و حتی در زمان امتحانات که احتمال حضور دانشجویان به حداقل می‏رسد وسائل گرانقیمت و ضروری را به صورت امانت و با اخذ رسید مربوط به مسئول خوابگاه تحویل دهید.
  • پس از استفاده از امکانات آشپزخانه از جمله اجاق گاز و شیر آب از باز گذاشتن آنها خودداری کنید و نسبت به هشدار و رعایت نکات ایمنی در این خصوص دقت فرمایید.
  • هنگام بیرون رفتن از اتاق حتی برای چند لحظه درب اتاق را قفل نمایید.
  • در صورت عدم مراجعه شبانه به خوابگاه، قبلاً به مسئولین مربوطه اطلاع دهید.
  • هرگونه اقدامات غیرقانونی از قبیل عدم رعایت شئونات اسلامی و اخلاقی و هرگونه مواردی که امنیت و سلامت محیط خوابگاه و دانشگاه را سلب می¬کند به کارکنان واحد انتظامات دانشگاه اطلاع دهید و از هرگونه بحث و درگیری با افراد خاطی خودداری نمایید.
  • در صورت بروز هرگونه اتفاق پیش بینی نشده، با حفظ آرامش و خونسردی، مسئول خوابگاه و انتظامات را در جریان قرار دهید.
  • در صورت آوردن وسایلی از قبیل لپ تاپ و ... به خوابگاه مراتب را قبلاً به اطلاع مسئول خوابگاه رسانده و هنگام خروج نیز با اطلاع وی خارج نمایید.
  • اجازه دهید هم اتاقی و یا دوستتان از اینکه با چه کسی بیرون می‌روید، کجا می‌روید، کی بازمی‌گردید، مطلع شوند.
  • سعی کنید در هنگام ثبت نام شماره تلفن و آدرس منزل یا خوابگاه‏تان را در برگه مشخصات بصورت دقیق ثبت نمایید تا در صورت وقوع هر حادثه‏ای امکان تماس با خانواده شما وجود داشته باشد.

شماره تلفن‏های انتظامات دانشگاه :