پیام تبریک ریاست دانشگاه خطاب به جانشین رئیس سازمان بسیج دانشجویی کشور

صدور پیام تبریک دکتر غلامرضا رضایی ریاست دانشگاه سیستان و بلوچستان خطاب به آقای حاج علیرضا کیخا در پی تصدی سمت جانشین رئیس سازمان بسیج دانشجویی کشور

در پی انتصاب آقای علیرضا کیخا به سمت جانشین رئیس سازمان بسیج دانشجویی کشور، دکتر غلامرضا رضایی پیام تبریک ذیل را صادر کرد.
این پیام بدین شرح می‌باشد:

برادر گرامی جناب آقای حاج علیرضا کیخا

سلام علیکم

انتصاب شایسته جنابعالی را به سمت جانشین رئیس سازمان بسیج دانشجویی کشور تبریک و تهنیت می‌گویم.

بی شک حضورتان در این مسئولیت خطیر بیانگر، توانمندی، تخصص و تجربه جنابعالی برای پیشبرد اهداف این نهاد گرانقدر است. رجاء واثق دارم که در پناه الطاف لایزال الهی و به پشتوانه تلاش و مجاهدت خستگی ناپذیر، همچون ایام درخشان تصدی مسئولیت بسیج دانشجویی استان سیستان و بلوچستان، در انجام امور محوله جدید نیز موفق و سرافراز خواهید بود.

اینجانب به عنوان رئیس دانشگاه معین استان سیستان و بلوچستان اعلام می‌دارم کلیه‌ی مراکز دانشگاهی استان کما فی السابق آمادگی دارند تا همکاری‌های لازم را با حضرتعالی و آن سازمان معظم داشته باشند.

عزت، سلامتی و توفیق روزافزون جنابعالی و همکارانتان را از خداوند متعال خواستارم.

دکتر غلامرضا رضایی
رئیس دانشگاه معین استان سیستان و بلوچستان