اطلاعیه دانشگاه

اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان بدون آزمون استعدادهای درخشان در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه سیستان و بلوچستان جهت مهر 1400

فرم ثبت نام پیشینه ورزشی

جهت ثبت پیشینه ورزشی اینجا کلیک کنید.

تمدید فراخوان پذیرش دانشجوی بین‌المللی (اتباع غیرایرانی) سال 1400

شرایط و جزئیات پذیرش دانشجوی بین‌المللی (اتباع غیرایرانی) در دوره های کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی (Ph.D.)  سال تحصیلی 1401- 1400 دانشگاه سیستان و بلوچستان اعلام شد.

اطلاعیه ثبت نام از دانشجویان جدیدالورود مقطع دکتری سال 1400، انتخاب واحد و شروع کلاسهای درسی

ضمن تبریک به دانشجویان جدیدالورود مقطع دکتری سال ۱۴۰۰ دانشگاه سیستان و بلوچستان، به اطلاع می رساند ثبت نام اولیه در این دانشگاه  بصورت غیر حضوری (اینترنتی) و ثبت نام نهایی و ارسال اصل مدارک از طریق مراکز پستی می باشد، لذا از ...
صفحه 1 از 20ابتدا   قبلی   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  بعدی   انتها