عمومی

جلسه کمیته دستگاهی کرسی‌های نظریه‌پردازی برگزار شد

جلسه کمیته دستگاهی کرسی‌های نظریه ­پردازی دانشگاه سیستان و بلوچستان در روز چهارشنبه هفتم آبان ماه در سالن کنفرانس سازمان مرکزی برگزار گردید.
ویدئو آموزشی جهت استفاده دانشجویان نوورود مرکز آموزش های الکترونیکی

با عرض سلام و خیرمقدم خدمت دانشجویان محترم نوورود مرکز آموزش های الکترونیکی

معرفی گروه روانشناسی عمومی

معرفی گروه روانشناسی عمومی  در فایل زیر پیوست شد
به میزبانی دانشگاه سیستان و بلوچستان همایش مجازی نانوفوتونیک ایران 1399  برگزار شد.

به میزبانی دانشگاه سیستان و بلوچستان همایش مجازی نانوفوتونیک ایران 1399 برگزار شد.

همایش نانوفوتونیک ایران 1399 روزهای اول و دوم آبان ماه سال جاری به میزبانی دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد.

معرفی گروه آموزش و پرورش

معرفی گروه آموزش و پرورش در فایل زیر پیوست شد

کسب رتبه 18 در آزمون کارشناسی ارشد

آقای محمد شهرامی فارغ التحصیل رشته اقتصاد در آزمون کارشناسی ارشد سال 00-99 حائز رتبه 18 گردید .ضمن عرض تبریک ،موفقیت و سربلندی ایشان را درهمه عرصه های زندگی آرزو می کنیم