بازدید رئیس دانشگاه از روند ثبت‌نام دانشجویان جدیدالورود

رئیس دانشگاه و مدیران ذیربط پیش از ظهر روز دوشنبه دوم مهرماه 97 از روند ثبت‌نام دانشجویان جدیدالورود بازدید نمودند.
زنگ آغاز سال تحصیلی و روز بازگشایی مدارس در دانشگاه

زنگ آغاز سال تحصیلی صبح روز یکشنبه یکم مهرماه توسط رئیس دانشگاه به صدا درآمد.
مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس برمزار شهید گمنام

مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس صبح روز شنبه 31 شهریورماه در جمع دانشگاهیان دانشگاه برگزار شد.
برگزاری مراسم عزاداری محرم در دانشگاه

مراسم  عزاداری دهه اول محرم  با حضور دانشگاهیان  در مساجد وحسینیه های دانشگاه برگزارشد.
نشست حوزه معاونت پژوهشی با اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی وگردشگری استان

نشست مشترک حوزه معاونت پژوهشی با اداره کل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان سیستان و بلوچستان در روز شنبه 24 شهریورماه برگزار شد.
استاد گروه شيمی دانشگاه در جمع داوران برتر دنيا

پروفسور مسعود كيخوائی استاد برجسته گروه شيمی برای دومين سال پياپی در جمع داوران برتر دنيا قرار گرفت.
نشست مشاور معاون امور علمی، فرهنگی و اجتماعی سازمان برنامه ‌و بودجه کشور با هیات رئیسه دانشگاه در خصوص مهارت افزایی دانشجویان

با محوریت مهارت افزایی و اشتغال پذیری فارغ‌التحصیلان دانشگاه​ نشست مشاور معاون امور علمی، فرهنگی و اجتماعی سازمان برنامه ‌و بودجه کشور با هیات رئیسه دانشگاه برگزار شد.
برگزاري ششمين نشست گروه اقدامات اعتماد ساز آموزشي كشورهاي قلب آسيا

ششمین نشست گروه اقدامات اعتماد ساز آموزشی کشورهای قلب آسیا در محل وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد.
اختتامیه هشتمین دوره طرح ضیافت اندیشه اساتید دانشگاه سیستان و بلوچستان

مراسم اختتامیه هشتمین طرح ضیافت اندیشه اساتید دانشگاه روز یکشنبه 18 شهریورماه 97 در تالار امام رضا (ع) دانشگاه برگزار شد.
رئیس اداره نشریات و مجلات علمی دانشگاه منصوب شد.

طی حکمی از سوی رئیس دانشگاه ، دکتر میلاد لگزیان به سمت رئیس اداره نشریات و مجلات علمی دانشگاه منصوب شد.
صفحه 1 از 27ابتدا   قبلی   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  بعدی   انتها