اطلاعیه های تربیت بدنی

قابل توجه دانشجویان عزیز پسر علاقمند به رشته بدنسازی

تمرینات بدنسازی زیر نظر مربی شروع شد ... زمان : همه روزه از ساعت 21 الی 23 مکان : سالن تندرستی
قابل توجه دانشجویان محترم دختر علاقمند به رشته تیراندازی

در راستای اعزام دانشجویان به مسابقات مناطق از کسانی که در رشته تیراندازی فعالیت داشته جهت شرکت در تمرینات آماده سازی دعوت بعمل می آید .
قابل توجه دانشجویان محترم پسر علاقمند به رشته ورزشی جودو

تمرینات تیم جودو دانشگاه جهت اعزام به مسابقات منطقه ای و المپیاد کشوری تحت نظر استاد پیراسته روزهای زوج از ساعت 21 الی 22:30 مکان : طبقه فوقانی سالن بدنسازی ( کلاس ها بصورت رایگان برگزار می گردد )
قابل توجه کلیه دانشجویان محترم پسر

از کلیه دانشجویان محترم که دارای احکام قهرمانی هستند ، دعوت می شود جهت استعداد یابی واعزام به مسابقات مناطق و چهاردهمین المپیاد کشوری ( اصفهان) طبق برنامه تمرینات تیم به مربیان محترم مراجعه نمایند .
قابل توجه دانشجویان پسر علاقمند به رشته ورزشی هندبال

از کلیه علاقمندان به رشته ورزشی هندبال جهت استعداد یابی و تمرینات تیم دانشگاه برای اعزام به مسابقات منطقه ای دعوت بعمل می آید . مکان : سالن دبیرستان دانشگاه زمان : روزهای زوج از ساعت 21 الی 23
قابل توجه دانشجویان محترم پسر علاقمند به رشته ورزشی تکواندو

کلاس های آموزشی تکواندو در دانشگاه روزهای زوج از ساعت 20 الی 22 در مجموعه ورزشی 22 بهمن برگزار می گردد . ( کلاس ها کاملاً رایگان بوده واز سطح مبتدی برای کلیه دانشجویان عزیز آغاز می شود )