اطلاعیه های تربیت بدنی

وبینار ضرورت آگاهی با استانداردهای وضعیت بدن در طول دوران حیات

ویژه کلیه کارکنان محترم دانشگاه سیستان وبلوچستان با همکاری معاونت توسعه نیروی انسانی دانشگاه به مدرسی آقای دکتر محسن غفرانی
ورزش شامگاهی

ویژه کلیه اساتید محترم (آقا) و فرزندان  ارتقاء تندرستی و شادابی شما با حضور مربیان خبره
 ثبت فرم پیشینه ورزشی

قابل توجه دانشجویان محترم دانشگاه سیستان و بلوچستان تقاضا می شود جهت توسعه ورزش دانشگاهی به سایت اداره تربیت بدنی و فوق برنامه دانشگاه مراجعه و در فرم پیشینه ورزشی به آدرس ذیل ثبت نام نمایند.
بازی دوستانه فوتبال

به مناسبت 16 آذر روز دانشجو بازی دوستانه فوتبال بین دو تیم دانشگاهیان دانشگاه سیستان وبلوچستان و پیشکسوتان شهر زاهدان برگزار می گردد.
بزرگترین همایش دوچرخه سواری مجازی استان سیستان وبلوچستان

ویژه فرزندان اساتید و کارمندان محترم دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی                                              &n...
برگزاری وبینار

دبیرخانه هیات ورزش های دانشگاهی استان سیستان وبلوچستان مستقر در دانشگاه سیستان وبلوچستان به مناسبت هفته تربیت بدنی برگزار می کند.
وبینار آشنایی با فعالیت بدنی وتندرستی

ویژه دانشگاهیان محترم (دانشجویان،اساتید وکارکنان) دانشگاهها وموسسات آموزش عالی استان سیستان وبلوچستان
تبریک هفته  تربیت بدنی

تبریک هفته تربیت بدنی