بازدید سفیر فرانسه از دانشگاه سیستان وبلوچستان

فرانسوا سنمو سفیر فرانسه به همراه هیتی عالی رتبه به منظور دیدار با هیات رئیسه و بازدید از ظرفیت ها و قابلیت های علمی و پژوهشی در روز دوشنبه 17اردیبهشت ماه وارد دانشگاه شدند.
مراسم تودیع ومعارفه مدیر روابط عمومی دانشگاه

مراسم تودیع ومعارفه مدیر روابط عمومی دانشگاه بعد ازظهر روز دوشنبه 17 اردیبهشت ماه در سالن کنفرانس حوزه ریاست برگزار شد.
حضور دانشگاه سیستان وبلوچستان در دور نخست گفتگوهای فرهنگی ایران وافغانستان

بنا به دعوت مرکز مطالعات راهبردی روابط فرهنگی سازمان فرهنگ وارتباطات اسلامی هیئتی از دانشگاه های ایران در روز سی ام فروردین ماه عازم کشورافغانستان شدند.
همایش گلریزان دانشگاه سیستان وبلوچستان

همایش خیرخواهانه و انسان دوستانه گل‌ریزان شامگاه روز جمعه چهاردهم اردیبهشت ماه با حضور جمعی از مسئولان دانشگاه در زورخانه حضرت علی (ع) برگزار شد.

مراسم تجلیل و قدردانی از مقام آوران ورزشی راه‌یافته به چهاردهمین المپیاد ورزشی دانشجویان دانشگاه‌های کشور در روز جمعه چهاردهم اردیبهشت‌ماه برگزار شد.
سرپرست روابط عمومی دانشگاه منصوب شد.

طی حکمی از سوی رئیس دانشگاه ، دکتر عباس صالحی کیا به سمت سرپرست روابط عمومی دانشگاه منصوب شد.
مراسم بزرگداشت روز معلم و جشن میلاد مبارک و خجسته حضرت قائم (عج)

همزمان با فرارسيدن ميلاد مبارک و خجسته منجی عالم بشریت و روز بزرگداشت منزلت معلم، شامگاه روز چهار شنبه ١٢ ارديبهشت ماه ، از مقام والاى اساتيد تجليل و قدرداني شد.
گراميداشت روز جهاني کاروكارگر

به مناسبت فرارسيدن روز جهاني كار و كارگر مراسم ویژه ای‌ در جهت تكريم و تجلیل از اين عزيزان در روز سه شنبه 11 اردیبهشت‌ماه در تالار ملاصدرا برگزار شد.
نشست مدیریت خدمات آموزشی دانشگاه با کارشناسان و مدیران گروههای آموزشی

کارگاه آموزشی ویژه دهه سرآمدی در روز چهارشنبه ،پنجم اردیبهشت ماه در سالن کنفرانس سازمان مرکزی برگزارشد.
صعود رتبه دانشگاه سیستان و بلوچستان بر اساس پایگاه رتبه بندی معتبر و بین المللی <span style="font-family:times new roman;">4</span>icu

صعود رتبه دانشگاه سیستان و بلوچستان بر اساس پایگاه رتبه بندی معتبر و بین المللی 4icu

بر اساس اطلاعات پایگاه رتبه بندی معتبر و بین المللی 4icu، رتبه دانشگاه سیستان و بلوچستان در سطح ملی و جهانی ارتقاءیافته است.
صفحه 87 از 106ابتدا   قبلی   82  83  84  85  86  [87]  88  89  90  91  بعدی   انتها