اخبار دانشگاه

اخبار دانشگاه

اولین دانشجوی دکتری ژئومورفولوژی دانشگاه سيستان و بلوچستان از رساله خود دفاع کرد

نور اله نیک پور دانشجوی دکتری ژئومورفولوژی از رساله خود تحت عنوان « ارزیابی ژئومورفولوژی روند تخریب سرزمین در استان ایلام » دفاع کرد.
مراسم گرامیداشت شهادت سردار اسلام حاج قاسم سلیمانی برگزارشد

مراسم گرامیداشت شهادت سردار اسلام حاج قاسم سلیمانی ظهر روز شنبه چهاردهم دی‌ماه در مسجد سازمان مرکزی دانشگاه برگزار شد.
پیام تسلیت رئيس و هيات رئيسه دانشگاه سيستان و بلوچستان به مناسبت شهادت سردار بزرگ اسلام حاج قاسم سليمانی

در پی شهادت سردار بزرگ اسلام حاج قاسم سليمانی دكتر رضائی رئيس و هيات رئيسه دانشگاه سيستان و بلوچستان با انتشار پیامی، شهادت سردار سرافراز سپاه اسلام را تبریک و تسلیت گفتند.
سردار رشید اسلام به دیدار یاران شهیدش شتافت/ پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب در پی شهادت سردار سلیمانی/ رهبر انقلاب: انتقام سختی در انتظار جنایتکاران است

در پی شهادت سردار پرافتخار اسلام حاج قاسم سلیمانی و شهدای همراه او بویژه مجاهد بزرگ اسلام جناب آقای ابومهدی المهندس رهبر انقلاب پیامی صادر کردند.
مراسم تجلیل از خادمین نماز دانشگاه برگزار شد

طی مراسمی با حضور دکتر رضائی از خادمین نماز در دانشگاه تجلیل و قدردانی شد.
دانشگاه سیستان و بلوچستان در جمع برترین‌های بیستمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی، فناوری و فن بازار کشور قرار گرفت.

برای دومین سال متوالی دانشگاه سیستان و بلوچستان در جمع برترین‌های بیستمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار ایران در کنار دانشگاه‌های مطرحی همچون تهران، صنعتی شریف، صنعتی امیرکبیر و ... قرار گرفت.
هیات حمایت از کرسی‌های نظریه‌پردازی شورای عالی انقلاب فرهنگی از دانشگاه سیستان و بلوچستان تقدیرنمود

هیات حمایت از کرسی‌های نظریه‌پردازی شورای عالی انقلاب فرهنگی طی نامه‌ای از اقدامات انجام‌شده در زمینه ی راه‌اندازی و اقدامات انجام‌شده در دانشگاه سیستان و بلوچستان در بحث کرسی‌های نظریه‌پردازی تقدیر و قدردانی کرد.
دکتر علیرضا رضوانی به عنوان پژوهشگر برتر دانشگاه معرفی شد

دکتر علیرضا رضوانی استاد دانشکده علوم پایه گروه شیمی دانشگاه سیستان و بلوچستان به عنوان پژوهشگر برتر دانشگاه معرفی شد
  امتحانات روزهای ۱۷ و ۱۸ دیماه ۹۸ دانشگاه سیستان و بلوچستان جابجا شد

مِّنَ الْمُؤْمِنِينَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَيْهِ ۖ فَمِنْهُم مَّن قَضَىٰ نَحْبَهُ وَمِنْهُم مَّن يَنتَظِرُ ۖ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِيلًا ﴿احزاب، ۲۳﴾ از ميان مؤمنان مردانى‏‌اند كه به آنچه با خدا عهد بستند ...
عضو هیات علمی دانشگاه سیستان و بلوچستان درزمره ی دانشمندان برتر جهان قرار گرفت

دکتر امین بهزاد مهر، عضو هیات علمی دانشگاه سیستان و بلوچستان در زمره ی دانشمندان نخبه علمی جهان قرار گرفت.
صفحه 85 از 137ابتدا   قبلی   80  81  82  83  84  [85]  86  87  88  89  بعدی   انتها