اخبار دانشگاه

اخبار دانشگاه

کارگاه آموزشی سرپرست خوابگاه موفق برگزار شد

کارگاه آموزشی سرپرست خوابگاه موفق و اهمیت شغل سرپرستی خوابگاه در روز چهارشنبه 30 بهمن‌ماه و در سالن اجتماعات سازمان مرکزی دانشگاه برگزار شد.
آئین تکریم و معارفه مسئول سازمان بسیج اساتید استان برگزار شد

آئین تکریم و معارفه مسئول سازمان بسیج اساتید استان سیستان و بلوچستان پیش از ظهر امروز (دوشنبه) 28 بهمن‌ماه 98 با حضور جمعی از دانشگاهیان در تالار معراج برگزار شد.
 مراسم گرامیداشت روز زن و میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) برگزار شد

مراسم گراميداشت روز زن و تجليل از مقام والاى زنان دانشگاه ظهر روز شنبه ٢٦بهمن ماه ٩٨، در محل تالار ملاصدراى دانشگاه برگزار شد
اولین دانشجوی دکتری مهندسی برق، قدرت فارغ التحصیل شد

اولین فارغ التحصیل دکتری مهندسی برق ،قدرت از موضوع رساله خود دفاع کرد.
حضور گسترده و پرشور دانشگاهیان دانشگاه سیستان و بلوچستان در راهپیمائی 22 بهمن

راهپیمایی یوم ا... 22 بهمن‌ماه با حضور گسترده و پرشور دانشگاهیان دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد. (گزارش تصویری)
کمک‌های اختصاص‌یافته از سوی اساتید و کارمندان دانشگاه سیستان و بلوچستان در اختیار سیل‌زدگان جنوب استان قرار گرفت

در پی وقوع سیل در جنوب استان سیستان و بلوچستان کمک‌های اختصاص‌یافته از محل مبالغ اهدایی اساتید و کارمندان دانشگاه سیستان و بلوچستان در اختیار آسیب دیدگان از سیل قرار گرفت.
بازدید از منطقه سیلزده در محدوده‌ی چابهار و کنارک و برگزاری نشست و هم‌اندیشی صاحب‌نظران برگزار شد

بازدید از منطقه سیلزده در محدوده‌ی چابهار و کنارک و برگزاری نشست و هم‌اندیشی تخصصی اساتید دانشگاه‌های سیستان و بلوچستان، صنعتی اصفهان و دریا‌نوری و علوم دریایی چابهار با حضور معاون توسعه و امور عمرانی فرمانداری به مدت چهار روز از ...
مراسم گرامیداشت چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی برگزار شد

مراسم گرامیداشت چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و چهلمین روز شهادت سردارقاسم سلیمانی صبح روز دوشنبه21 بهمن‌ ماه 98 در تالار ملاصدرای دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد.
جلسه ستاد اقامه نماز دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد

جلسه ستاد اقامه نماز دانشگاه سیستان و بلوچستان بعدازظهر روز یکشنبه 20 بهمن‌ماه 98 در سالن کنفرانس حوزه ریاست برگزار شد.
نشست صمیمانه مدیران مجتمع نوآوری و فن‌آوری با صنعتگران حوزه صنایع غذایی برگزار شد

نشست صمیمانه مدیران مجتمع نوآوری و فن‌آوری دانشگاه سیستان و بلوچستان با صنعتگران این حوزه در روز چهارشنبه 16 بهمن‌ماه در محل این مجتمع برگزار شد.
صفحه 82 از 137ابتدا   قبلی   77  78  79  80  81  [82]  83  84  85  86  بعدی   انتها