اخبار دانشگاه

اخبار دانشگاه

امضای تفاهم نامه همکاری مشترک مابین دانشگاه سیستان و بلوچستان و موسسه توسعه حقوق فقرزدایی

تفاهم نامه همکاری مشترک فی مابین دانشگاه سیستان و بلوچستان و موسسه توسعه حقوق فقرزدایی در تاریخ 16 اسفند ماه 1399 به امضا رسید.
 برگزاری نشست بررسی بسته پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در دانشگاه

نشست بررسی بسته پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در تاریخ ۱۷ اسفند ۹۹ در مجتمع فناوری و نوآوری دانشگاه برگزار شد.
برگزاری همایش ملی چالشها و راهکارهای تعالی نهاد خانواده در مذاهب اسلامی

تقدیر از عملکرد دانشگاه در امر ترویج فرهنگ نماز

تقدیر ویژه از عملکرد دانشگاه در امر توسعه و ترویج فرهنگ اقامه نماز توسط استاندار و مدیر ستاد اقامه نماز استان
برگزاری کرسی ترویجی «حقوق الفاظ؛ شايستگي فهم متن قانون به مثابه حق متعلق برالفاظ استعمالي قانونگذار» با حضور جمعی از اساتید و جانشين محترم دادستان عمومي و انقلاب مركز استان سیستان و بلوچستان

به گزارش روابط عمومی کرسی ترویجی با عنوان حقوقِ الفاظ؛ شایستگی فهم متن قانون به مثابه حقّ متعلّق برالفاظ استعمالي قانونگذار در روز ١١ اسفندماه ١٣٩٩ در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار گردید.
تقدیر معاونت آموزشی وزارت علوم از کارشناس مسئول گروه استعدادهای درخشان دانشگاه

دکتر علی خاکی صدیق معاونت آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با امضاء لوح از کارشناس مسئول گروه استعدادهای درخشان دانشگاه سیستان و بلوچستان تقدیر کرد.

در جهت گسترش همکاری‌های علمی و بین‌المللی، چهارمین نشست تخصصی از سلسله گفتگوهای دو جانبه با دانشگاه کابل در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد.

برای تکریم شهدا و یادآوری جانفشانی‌های ملت مسلمان و حق‌جوی ایران، آئین تکریم شهدای دفاع مقدس و بازخوانی ایام خون و حماسه در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد.
اهداء بسته‌های معیشتی به آسیب دیدگان از کرونا در چهارمین مرحله پویش مهر استادی در استان سیستان و بلوچستان

آیین اهداء بسته‌های معیشتی به آسیب دیدگان از بیماری کرونا در مرحله چهارم پویش مهر استادی در استان سیستان و بلوچستان همزمان با استان‌های هرمزگان، خوزستان، آذربایجان غربی و کرمانشاه برگزار گردید.
برگزاری کرسی ترویجی بازخوانی مفهوم و مصداق مجوس با رویکرد کلامی

به گزارش روابط عمومی، کرسی ترویجی«بازخوانی مفهوم و مصداق مجوس با رویکرد کلامی» در روز سه شنبه 5 اسفند 1399 در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار گردید.
صفحه 66 از 137ابتدا   قبلی   61  62  63  64  65  [66]  67  68  69  70  بعدی   انتها