اخبار دانشگاه

اخبار دانشگاه

حضور دکتر خطیبی معاون مالی اداری و مدیریت منابع وزارت عتف، و سردار کرمی، در دانشگاه سیستان و بلوچستان

دکتر خطیبی معاون اداری مالی و مدیریت منابع وزارت عتف و هیأت همراه با حضور در دانشگاه سیستان و بلوچستان، ضمن شرکت در جلسه شورای دانشگاه، افتتاح پروژه های عمرانی و بازدید از پروژه های نیمه تمام دانشگاه، در جلسه ای با حضور سردار کرم...
برگزاری آزمون سراسری دکتری و کارشناسی ارشد در دانشگاه سیستان و بلوچستان

آزمون سراسری دکتری و کارشناسی ارشد در صبح و عصر پنجشنبه و جمعه ۱۱ و ۱۲ اسفندماه ۱۴۰۱ در سراسر کشور برگزار شد.
نهمین جلسه از دوره هشتم هیات ممیزه دانشگاه سیستان و بلوچستان

نهمین جلسه از دوره هشتم هیات ممیزه دانشگاه سیستان و بلوچستان، صبح و عصر روز پنجشنبه ۱۱ اسفندماه ۱۴۰۱ برگزار شد.
برگزاری اولین همایش بین المللی گفتگوی ادیان و مذاهب( همزیستی مسالمت آمیز)

اولین همایش بین المللی گفتگوی ادیان و مذاهب همزیستی مسالمت آمیز در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد
انتخاب دو طرح پژوهشی دانشگاه سیستان و بلوچستان به عنوان طرح های پژوهشی برگزیده معرفی شده وزارت عتف

دو طرح پژوهشی دانشگاه سیستان و بلوچستان به عنوان طرح های پژوهشی برگزیده توسط دفتر ارتباط با جامعه و صنعت وزارت عتف معرفی شدند.
برگزاری مراسم بزرگداشت روز مهندس در دانشکده صنعت و معدن خاش با حضور رئیس نظام مهندسی معدن

به مناسبت گرامیداشت روز مهندس، مراسمی با حضور مهندس دهواری، رئیس نظام مهندسی معدن استان، اساتید و دانشجویان دانشکده صنعت و معدن خاش برگزار گردید.
گردهمایی جمعی از اساتید و کارمندان جانباز به مناسبت میلاد حضرت ابوالفضل

گردهمایی جمعی از اساتید و کارمندان جانباز به مناسبت میلاد حضرت ابوالفضل در روز ۶ اسفندماه برگزار شد
برگزاری دوره آموزشی به سوی خوشبختی ویژه دانشجویان دختر

دوره آموزشی به سوی خوشبختی در ۸ جلسه ویژه دانشجویان دختر مجرد با حضور سرکار خانم عزیزیان در مورخه ۳ و ۴ اسفند ماه به همت مرکز خانواده پایدار دانشگاه، در سالن همایش مجتمع فناوری و نوآوری دانشگاه برگزار گردید.
برگزاری مراسم بزرگداشت روز مهندس در دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر

به مناسبت گرامیداشت روز مهندس مراسمی با حضور اساتید و دانشجویان دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر برگزار گردید.
جلسه کمیته دستگاهی کرسی های نظریه پردازی دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار گردید.

جلسه کمیته دستگاهی کرسی های نظریه پردازی دانشگاه سیستان و بلوچستان در روز سه شنبه دوم اسفند ماه ۱۴۰۱ در سالن کنفرانس حوزه ریاست برگزار گردید.
صفحه 25 از 137ابتدا   قبلی   20  21  22  23  24  [25]  26  27  28  29  بعدی   انتها