عمومی

برگزاری جلسه ستاد مدیریت استانی آزمون های سراسری سازمان سنجش آموزش کشور در دانشگاه سیستان و بلوچستان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جلسه ستاد مدیریت استانی آزمون های سراسری سازمان سنجش آموزش کشور
تاریخ های مهم امور آموزشی قبل از شروع نیمسال دوم

دانشجویان گرامی جهت اطلاع از "تقویم آموزشی قبل از شروع نیمسال دوم سال تحصیلی 1402-1401" فایل پیوست را ملاحظه فرمائید.
تقدیر و قدردانی از دکتر غلامرضا رضایی در مراسم تجلیل از خادمین اربعین دانشگاهیان

در مراسم تجلیل از خادمین اربعین دانشگاهیان در دی ماه وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از ریاست دانشگاه سیستان و بلوچستان با اهدا لوح تقدیر ، قدردانی نمود

بازدید هیأت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت استانی از پردیس فرهنگیان شهید مطهری زاهدان

هیأت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی استان سیستان و بلوچستان در تاریخ 1401/10/18 از پردیس فرهنگیان شهید مطهری زاهدان بازدید به عمل آورد. نتیجه بازدید پس از طرح در کارگروه تخصصی مربوط و هیأت استانی ابلاغ خواهد شد.

بازدید هیأت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت استانی از پردیس فرهنگیان رسالت زاهدان

گروه منتخب هیأت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی استان سیستان و بلوچستان در تاریخ 1401/10/14 از پردیس فرهنگیان رسالت زاهدان بازدید به عمل آورد. نتیجه بازدید پس از طرح در کارگروه تخصصی مربوط و هیأت استانی ابلاغ خواهد شد.

بازدید هیأت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت استانی از مرکز علمی کاربردی زاهدان2

گروه منتخب هیأت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی استان سیستان و بلوچستان در تاریخ 1401/09/20 از مرکز علمی کاربردی زاهدان2 بازدید به عمل آورد. نتیجه بازدید پس از طرح در کارگروه تخصصی مربوط و هیأت استانی ابلاغ خواهد شد.

بازدید هیأت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت استانی از مرکز علمی کاربردی زاهدان1

گروه منتخب هیأت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی استان سیستان و بلوچستان در تاریخ 1401/09/20 از مرکز علمی کاربردی زاهدان1 بازدید به عمل آورد. نتیجه بازدید پس از طرح در کارگروه تخصصی مربوط و هیأت استانی ابلاغ خواهد شد.
مسابقات  دارت ویژه  بزرگداشت ولادت حضرت فاطمه(س) و تجلیل از مقام زن برگزار گردید.

مسابقات دارت ویژه بزرگداشت ولادت حضرت فاطمه(س) و تجلیل از مقام زن برگزار گردید.

اداره تربیت بدنی و فوق برنامه دانشگاه با اجرای مسابقه دارت ویژه کارکنان واساتید خانم این روز را گرامی داشتند.
صفحه 5 از 451ابتدا   قبلی   1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  بعدی   انتها