اخبار دانشگاه

دانشگاه سیستان و بلوچستان می‌تواند سمبل پیشرفت علمی باشد

حسن میرزا بزرگ رئيس امور آموزش عالي، تحقيقات و فناوري سازمان برنامه و بودجه كشور برای نخستین بار از دانشگاه سیستان و بلوچستان بازدید ‌کرد.
رصد آخرین خورشید گرفتگی قرن در دانشگاه سیستان وبلوچستان (گزارش تصویری)

رصد آخرین خورشید گرفتگی قرن پیش از ظهر امروز یکشنبه یکم تیرماه 99 در دانشگاه سیستان وبلوچستان انجام گرفت.
برگزاری کرسی ترویجی در دانشگاه سیستان و بلوچستان

کرسی ترویجی تحت عنوان «نقدی بر رویکرد جایگزینی در مجازات های اجتماع محور در نظام عدالت کیفری ایران» در مورخ 99/3/31 در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار گردید.
تفاهم نامه همکاری میان اداره کل استاندارد و دانشگاه  سیستان و بلوچستان به امضاء رسید

تفاهم نامه همکاری میان اداره کل استاندارد و دانشگاه سیستان و بلوچستان به امضاء رسید

تفاهم نامه همکاری میان اداره کل استاندارد و دانشگاه سیستان و بلوچستان صبح روز شنبه ۳۱ خرداد ماه در محل سالن کنفرانس حوزه‌ی ریاست به امضای طرفین رسید.
برگزاری آیین همبستگی دانشگاهیان دانشگاه سیستان و بلوچستان با جنبش نَفَس در امریکا

به همت بسیج اساتید دانشگاه سیستان و بلوچستان و با همکاری بسیج کارکنان و معاونت فرهنگی دانشگاه، آیین همبستگی دانشگاهیان دانشگاه سیستان و بلوچستان با جنبش نفس در آمریکا در سازمان مرکزی این دانشگاه برگزار شد.
 برگزاری جلسه ستاد کرونای دانشگاه

جلسه ستاد کرونای دانشگاه سیستان و بلوچستان در سالن کنفرانس سازمان مرکزی با حضور اعضا ستاد برگزار شد.
 برگزاری دوره آموزشی مجازی «آشنایی با کووید-۱۹ والزامات محیط کار» در دانشگاه سیستان و بلوچستان

دبیر شورای بهداشت، ایمنی و محیط زیست دانشگاه سیستان و بلوچستان گفت: نخستین دوره آموزشی مجازی «آشنایی با کووید-۱۹ والزامات محیط کار» ویژه پرسنل دانشگاه سیستان و بلوچستان به صورت وبینار برگزار شد.
برگزاری نخستین همایش مجازی دانشگاه سیستان و بلوچستان توسط دانشکده مهندسی شهید نیکبخت

نخستین همایش مجازی دانشگاه سیستان و بلوچستان توسط دانشکده مهندسی شهید نیکبخت در روزهای 11 و 12 خرداد ماه 99 برگزار شد.
 اطلاعیه مهم معاونت آموزشی دانشگاه در رابطه با امتحانات

اطلاعیه مهم دانشگاه سیستان و بلوچستان درخصوص زمان برگزاری امتحانات پایانی و کلاس های عملی در نیم سال دوم سال تحصیلی 99-1398 (3982)
افتخار آفرینی دانشجوی دانشگاه سیستان وبلوچستان در جشنواره پایان نامه های برتر

پایان نامه محسن حیدری دستنایی از دانشجویان دانشگاه سیستان وبلوچستان در جشنواره پایان نامه های برتر حائز کسب رتبه برتر شد.
صفحه 78 از 137ابتدا   قبلی   73  74  75  76  77  [78]  79  80  81  82  بعدی   انتها