نشست رئیس و دبیر قرارگاه شهید علم الهدی با اصحاب رسانه با موضوع راهیان نور

نشست رئیس و دبیر قرارگاه  شهید علم الهدی  با اصحاب رسانه با موضوع راهیان نور

نشست رئیس و دبیر قرارگاه  شهید علم الهدی  با اصحاب رسانه با موضوع راهیان نور در تاریخ 96/12/12 در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد.

در این نشست دکتر بندانی ریاست دانشگاه  سیستان و بلوچستان و رئیس قرارگاه ضمن عرض خوش‌آمد گویی اظهار داشتند  که دانشگاه‌های استان امسال نیز با شوق و انگیزه وافر به اعزام دانشجویان اقدام می‌کنند. ایشان ابراز امیدواری کردند که بتوان از این ظرفیت بزرگ و مهم فرهنگی کمال استفاده را کرد.

در ادامه علی کیخا مسئول بسیج دانشجویی و دبیر قرارگاه به تبیین جزییات راهیان نور 96 پرداختند و تأکید کردند که این برنامه نسبت به سال گذشته ازلحاظ کمی و کیفی ارتقا یافته است.

دکتر بلاغت معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه سیستان و بلوچستان نیز در پایان‌ بر انجام پژوهش‌های علمی در زمینه  راهیان نور و انجام کارگاه‌های سبک زندگی ایرانی- اسلامی با تأکید بر ارزش‌های ایثار  و شهادت تأکیدکردند.