برگزاری کارگاه‌های آموزشی آنلاین در حوزه علوم انسانی و اجتماعی ویژه اتباع افغانستانی

دانشگاه سیستان و بلوچستان با همکاری انجمن علمی مطالعات صلح ایران،
مدرسه تابستانی بین‌المللی ویژه دانشجویان و پژوهشگران افغانستانی را در تیرماه سال جاری برگزار می‌کند

به گزارش روابط عمومی، دانشگاه سیستان و بلوچستان با همکاری انجمن علمی مطالعات صلح ایران، مدرسه تابستانی بین‌المللی ویژه دانشجویان و پژوهشگران افغانستانی را برگزار می کند.
طی این دوره که از تیرماه سال جاری آغاز می‌شود، کارگاه‌های آموزشی آنلاین در حوزه علوم انسانی و اجتماعی با تدریس استادان برجسته از ایران و افغانستان ارائه خواهد شد.

شرکت برای عموم دانشجویان و پژوهشگران افغانستانی ساکن افغانستان، ایران و دیگر کشورها رایگان است. در پایان هر یک از دوره‌ها، به کسانی که در بیش از هفتاد درصد کارگاه‌ها فعالانه شرکت نمایند، گواهینامه گذراندن این دوره آموزشی بین المللی اعطاء خواهد شد.

وب سایت کارگاه: https://www.usb.ac.ir/meet