برکزاری سخنرانی بین المللی توسط آقای دکتر سیدعلی قریشیان از دانشگاه علم و فناوری نروژ

سخنرانی علمی بین المللی با عنوان "Thermo-hydro-mechanical coupling in geomechanics"در ساعت 9 و نیم صبح روز یکشنبه 26 اردیبهشت ماه 1401 توسط آقای دکتر سید علی قریشیان امیری پژوهشگر در زمینه محیطهای متخلخل از دانشگاه علم و فناوری نروژ بصورت وبینار برگزار گردید. در ابتدای جلسه  آقای دکتر هاشمی منفرد عضو هیئت علمی گروه مهندسی عمران  که هماهنگی این وبینار به همت ایشان صورت گرفت رزومه ای از فعالیتها و زمبنه های تحقیقاتی ایشان ارایه کردند و در ادامه آقای دکتر قریشیان امیری به ارایه سخنرانی علمی به مدت یک ساعت و نیم در خصوص معادلات ترمومکانیک و حل آنها پرداختند و در پایان نیز مثالهایی را برای دانشجویان نشان دادند. این جلسه با حضور اساتید و دانشجویان دانشگاه برگزار گردید و در پایان جلسه به مدت نیم ساعت سوالات اساتید و دانشجویان پاسخ داده شد.