درخواست کارآموزی

دانشجویانی که تصمیم دارند در ترم تابستان (4003) واحد کارآموزی را اخذ نمایند، به موارد زیر توجه نمایند:

1- دانشجویان باید قبل از انتخاب واحد، اقدام به جایابی در صنعت از طریق پیشخوان خدمت سامانه گلستان نمایند و پس از موافقت صنعت نسبت به انتخاب واحد در بازه زمانی مربوطه اقدام نمایند.

2- دانشجویانی که در ترم جاری (4002) درس کارآموزی را انتخاب واحد نموده اند ولی موفق به جایابی در صنعت نشده اند می توانند طبق مساعدت شورای آموزشی نسبت به حذف آن اقدام نمایند.

3- در صورتی که دانشجو در ترم جاری می تواند با گذراندن درس کارآموزی فارغ التحصیل گردد و هنوز نسبت به جایابی اقدام نکرده است، با مساعدتی که دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه انجام داده است، می تواند فرآیند جایابی را به صورت دستی انجام دهد.

4- دانشجویانی که تصمیم دارند در ترم تابستان (4003) واحد کارآموزی را اخذ نمایند باید از هم اکنون و قبل از انتخاب واحد نهایی انتخاب واحد در اواخر اردیبهشت 1401، نسبت به جایابی در صنعت از طریق گزینه درخواست کارآموزی در پیشخوان خدمت اقدام نمایند.