پیام تسلیت ریاست دانشگاه به مناسبت ارتحال حضرت آیةالله العظمی صافی گلپایگانی

پیام تسلیت دکتر غلامرضا رضایی ریاست دانشگاه سیستان و بلوچستان به مناسبت ارتحال حضرت آیةالله العظمی صافی گلپایگانی

دکتر غلامرضا رضایی ریاست دانشگاه سیستان و بلوچستان به مناسبت ارتحال حضرت آیةالله العظمی صافی گلپایگانی پیام تسلیتی به شرح ذیل صادر کرد:

انا لله و انا الیه راجعون

روح بلند و ملکوتی مرجع عالیقدر جهان تشیع حضرت آیت‌الله العظمی صافی گلپایگانی، یار دیرین مقام معظم رهبری به ملکوت اعلیٰ پیوست.
ایشان سالیان متمادی در حوزه علمیه قم به تدریس و تحقیق و تالیف آثار گوناگون فقهی، کلامی و حدیثی پرداخته است. عضویت در مجلس خبرگان قانون اساسی و عضویت در شورای نگهبان و دبیری آن با حکم حضرت امام خمینی (ره) از جمله فعالیت‌های علمی و سیاسی آن مرجع بزرگ بوده است.
اینجانب به نمایندگی از طرف جامعه دانشگاهی استان سیستان و بلوچستان این ضایعه جبران‌ناپذیر را به محضر نورانی بقیه‌الله الاعظم ارواحنا فداه، رهبری معظم انقلاب اسلامی، حوزه‌های علمیه و عموم شیعیان و ارادتمندان ایشان تسلیت عرض می‌نمایم.

غلامرضا رضایی
رئیس دانشگاه سیستان و بلوچستان