بازدید معاونت فرهنگی و اجتماعی و تعدادی از مسئولین قضایی از مرکز اقامتی

بازدید معاونت فرهنگی و اجتماعی به همراه تعدادی از مسئولین قضایی استان از مرکز اقامتی جامع درمانی و بازتوانی شور زندگی

روز یکشنبه مورخ 26/10/1400 معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه سیستان و بلوچستان به همراه اقای دکتر ابوالفضل احمدزاده دادیار حقوق عامه دادسرای مرکز استان و اقای غلامرضا باغ شیرین مدیر امور اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم اداره کل دادگستری استان از مرکز اقامتی جامع درمانی و بازتوانی شور زندگی و صلح برای ایرانیان بازدید به عمل آوردند.

مرکز اقامتی جامع درمانی و بازتوانی شور زندگی و صلح برای ایرانیان که به همت آقای دکتر علی  عرب عضو هیأت علمی گروه روانشناسی دانشگاه و همسر ایشان خانم دکتر پوراندخت نخعی دایر شده است و طبق روش‌های مدرن علمی، روانشناختی و پزشکی به درمان بیماری‌های ناشی از سوء مصرف مواد مخدر خصوصاً نوع صنعتی آن پرداخته و آنها را پس از درمان و پاکی از مصرف سوء  این مواد، وارد چرخه زندگی عادی و شرافتمندانه می‌نماید. در این مرکز علاوه بر فعالیت‌های مربوط به ترک اعتیاد و سم زدایی، کارگاه‌های مختلف از قبیل خیاطی، بافندگی، پرورش طیور و ... وجود داشت که رهایافتگان را برای ورود به جامعه آماده می‌کرد. این که بازدید با توضیحات آقای دکتر عرب و خانم دکتر نخعی در حدود 3 ساعت طول کشید بسیار تاثیر‌گذاربود و موجب تحسین بازدید کنندگان شده بود و در آخرحاضرین قول هرگونه مساعدت و همکاری را به این مرکز دادند.