برگزاری پنجمین همایش ارتباط جامعه و دانشگاه با آغاز هفته پژوهش

پنجمین همایش ارتباط جامعه و دانشگاه با دعوت از مدیران دستگاه‌های اجرایی استان در تاریخ ۱۷ آذر ماه در محل تالار امام رضا (ع) دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار گردید. در این همایش زمینه‌های همکاری و ارتباط دانشگاه با جامعه و صنعت مورد بررسی قرار گرفت. سخنرانان این همایش چالش‌ها و موانع موجود در ارتباط موثر دانشگاه و جامعه را تشریح کردند و ضمن بیان راهکارهایی برای رفع موانع، پیشنهاداتی را در جهت بهبود این ارتباط ارائه دادند.
در پایان نیز از دانش آموزان پژوهشگر برتر استان (به انتخاب اداره کل آموزش و پرورش)، کارآفرینان برتر (به انتخاب سازمان صنعت، معدن و تجارت)، فناوران برتر (به انتخاب پارک علم و فناوری استان) و پژوهشگران برتر دانشگاه‌های استان (به انتخاب دانشگاه‌های مرتبط) نیز تقدیر شد.