بازدید شهردار زاهدان و هیأت همراه ایشان از دانشگاه

مهندس براهوئی شهردار زاهدان به همراه هیاتی از امکانات دانشگاه سیستان و بلوچستان بازدید کرد. طی این دیدار ظرفیت گلخانه‌ها، زمین چمن و اماکن ورزشی دانشگاه مورد بازدید قرار گرفت و استفاده از گلخانه‌های دانشگاه برای تامین بخشی از گل و گیاه مورد استفاده در سطح شهر زاهدان مورد بررسی قرار گرفت.
همچنین جلسه‌ای با حضور مسئولین دانشگاه برگزار گردید که طی آن، دکتر محمودی مشاور ریاست و دکتر یعقوبی معاونت عمرانی دانشگاه ضمن خوشامدگویی به شهردار زاهدان و همراهان ایشان به برخی از پتانسیل‌های علمی، تحقیقاتی و زیرساختی دانشگاه اشاره کردند و بر آمادگی دانشگاه بر همکاری با مجموعه شهرداری زاهدان در زمینه رفع معضلات و پیشبرد مباحث کلان توسعه شهری تاکید نمودند.
شهردار زاهدان نیز با استقبال از این پیشنهاد، بر مساعدت و همکاری دانشگاه در حوزه‌های علمی و پژوهشی و همچنین زمینه‌های همکاری دوجانبه صحه گذارد.