تقدیر از استاد حمید رضا آویشی (عضو هیأت علمی دانشکده هنر و معماری) در سمپوزیوم بین‌المللی دانشگاه حاجتتپه-ترکیه

تقدیر از استاد حمید رضا آویشی (عضو هیأت علمی دانشکده هنر و معماری) در  سمپوزیوم  بین‌المللی دانشگاه حاجتتپه-ترکیه

از آثار استاد حمید رضا آویشی در سمپوزیوم بین‌المللی اکتبر ۲۰۲۱ دانشگاه حاجتتپه-ترکیه در بخش (سرامیک-سفال) تقدیر شد. این سمپوزیوم دائمی که در سطح جهان شناخته شده است، یکی از شناخته‌ترین بینال‌ها در نوع خود می‌باشد.
همواره هنرمندان زیادی از کشورهای گوناگون در این سمپوزیم شرکت داشته‌اند.
در دوره قبل متاسفانه به علت همه‌گیری بیماری کرونا این سمپوزیوم با وقفه‌ای یک‌ساله روبرو شد و برگزار نگردید.
در این دوره اکثر شرکت کنندگان به واسطه محدودیت‌های کرونا اساتیدی از کشور ترکیه، آلمان، کره، اکراین، ایران بودند و از کشور ایران تنها استاد حمید رضا آویشی، عضو هیات علمی دانشگاه سیستان و بلوچستان دعوت گردید و از کار ایشان استقبال شد و با تقدیم لوح تقدیر از ایشان تقدیر بعمل آمد.
موضوع سمپوزیم امسال جاده ابریشم بود که قرار است این موضوع چندین دوره در کشورهای کره، چین، قزاقستان، تاجیکستان، ازبکستان، ایران و آلمان برگزار گردد و از استاد آویشی دعوت گردید تا بعنوان نماینده کشور ایران و دانشگاه سیستان و بلوچستان در نمایشگاه‌هایی که در این کشورها برگزار خواهد شد شرکت نماید. همچنین از دانشگاه سیستان و بلوچستان
دعوت گردید تا در صورت تمایل یکی از برگزارکنندگان آتی این سمپوزیوم باشد.
در پایان نیز نمایشگاهی جمعی با شرکت همه‌ی مدعوین در گالری Yapim Sanat برگزار شد که استاد آویشی با سه اثر سرامیک ارزشمند در آن شرکت کرد.