آیین نودانشجویان ۱۴۰۰ در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد

آیین نودانشجویان ۱۴۰۰ دانشگاه سیستان و بلوچستان مورخ 17 آبان ساعت 9 الی 11 در محل تالار فردوسی دانشگاه بصورت حضوری و برخط با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار شد.

در ابتدای مراسم دکتر ابراهیم نوری معاونت فرهنگی و اجتماعی و سرپرست حوزه دانشجویی ضمن ابراز امیدواری در خصوص حضور دانشجویان در دانشگاه، رسالت دانشجویان را در قدم اول آموزش و پرورش بیان نمود. ایشان در خصوص مطالبه گری همراه با مطالعه و درک شرایط اجتماعی مطالبی بیان نمودند.

دکتر نوری در ادامه در خصوص فعالیت های معاونت فرهنگی و اجتماعی از قبیل کانون های فرهنگی، انجمن های علمی، تشکل های اسلامی و نشریات دانشجویی با دانشجویان سخن گفتند.

سپس دکتر شهرکی معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی و دکتر برکاتی ریاست مجتمع نوآوری و شکوفایی به ایراد سخن پرداختند.

در انتهای مراسم از سه دانشجوی ممتاز دانشگاه در مقطع کارشناسی، ارشد و دکتری تقدیر به عمل آمد. حمل پرچم دانشگاه، اجرای سرود، پخش کلیپ معرفی دانشگاه و یاد یاران از دیگر بخش های این مراسم بود.