برگزاری نشست معاونین آموزشی دانشگاه‌های منطقه 8 بصورت ویدئو کنفرانس

نشست معاونین آموزشی دانشگاه‌های منطقه هشت کشور در روز یکشنبه 31 خردادماه ویدئو کنفرانس در دفتر مرکز آموزش‌های الکترونیکی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در این نشست که معاونین آموزشی، مدیران تحصیلات تکمیلی، مدیران استعدادهای درخشان دانشگاه‌های شهید باهنر کرمان، سیستان و بلوچستان، ولی عصر (عج) رفسنجان، زابل، علوم دریایی چابهار، هرمزگان، جیرفت، سیرجان، ولایت ایرانشهر، حضرت نرجس رفسنجان و مجتمع‌های آموزشی عالی بم، زرند و سراوان، شرکت داشتند، بحث در خصوص پذیرش با آزمون دانشجویان دوره دکتری و پذیرش بدون آزمون دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری استعدادهای درخشان مطرح گردید.

همچنین در این نشست در ارتباط با نبود آئین‌نامه کمیسیون موارد خاص برای دانشجویان مقطع دکتری، موضوع تکمیل ظرفیت دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری و همچنین اعلام حائزین شرایط دانشجویان بدون آزمون استعدادهای درخشان در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری در سال 97-96 تا پایان مردادماه 96/5/31 به سازمان سنجش، بحث و تبادل‌نظر شد.

در پایان نیز مقرر گردید چند موضوع ناتمام این نشست، در جلسه شهریور ماه گردهمایی معاونین آموزشی منطقه 8 پیگیری شود.