بازدید دکتر سورنا ستاری معاونت علمی ریاست جمهوری از مجتمع فناوری و نوآوری

دکتر سورنا ستاری معاون علم و فناوری ریاست جمهوری به همراه هیات همراه از مجتمع فناوری و نوآوری دانشگاه سیستان و بلوچستان روز سه شنبه 3 تیر ماه 99بازدید کرد.

دکتر ستاری ضمن بازدید از بخش‌های گوناگون و تیم‌های فعال این مرکز ، از نزدیک با شرکت های فعال  این مجتمع آشنا شد.در این بازدید ابتدا آقای دکتر علی اصغر تباوار مدیر مرکز رشد دانشگاه سیستان و بلوچستان مختصری از فعالیت های مرکز رشد ، تعداد شرکت های موجود  و وضعیت کلی مرکزارائه نمود.  وی بر توانمندی مجتمع فناوری و نوآوری دانشگاه سیستان و بلوچستان  در زمینه ایفای نقش موثرتر در سال جهش تولید تاکید نمود و یادآور شد  انتظار این است حمابت های لازم در بعد استانی و کشوری از این مجتمع بیش از گذشته صورت بگیرد.در ادامه  دکتر ستاری از تعدادی از واحدهای فناور و شرکت های موفق بازدید کرد.

شرکت های موجود در این مرکز در حوزه های فنی و مهندسی،  کامپیونر و برنامه نویسی ،توسعه دامداری صنعتی ، کشاورزی ،گیاهان دارویی،سنگ های زینتی و صنایع دستی مشغول به فعالیت می­باشند