جلسه هیأت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت استانی بصورت حضوری-مجازی برگزار شد.

جلسه هیأت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت استانی روز چهارشنبه ۱۸ فروردین ماه در محل سالن کنفرانس حوزه ریاست دانشگاه بصورت حضوری-مجازی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سیستان و بلوچستان جلسه هیأت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت استانی روز چهارشنبه ۱۸ فروردین ماه با حضور دکتر رضایی رئیس دانشگاه، دکتر رضوانی رئیس دفتر نظارت و ارزیابی دانشگاه و دیگر اعضای هیات نظارت و ارزیابی و تضمین کیفیت آموزشی استان در محل سالن کنفرانس حوزه ریاست دانشگاه بصورت حضوری-مجازی برگزار شد. در این جلسه گزارش‌ بازدیدهای صورت گرفته از واحدهای دانشگاهی استان که در کارگروه‌های مربوط به هر یک از زیرنظام‌ها (مرکز جامع علمی –کاربردی، فنی و حرفه‌ای، دانشگاه پیام نور، دانشگاه آزاد اسلامی و مؤسسات غیردولتی-غیرانتفاعی) تدوین شده بود، مورد بررسی و تجزیه تحلیل قرار گرفت و در راستای رفع نقایص و کمک به پیشبرد اهداف آموزشی و پژوهشی مؤسسات آموزش عالی استان تصمیماتی اتخاذ گردید که پس از بررسی نهایی به مراکز ذینفع و همچنین مرکز نظارت و ارزیابی آموزش عالی ارائه خواهد شد.

شرکت کنندگان در جلسه حضوری:

دکتر غلامرضا رضایی، دکتر فرهاد شهرکی، دکتر علیرضا رضوانی، دکتر درمحمد کردی تمندانی، دکتر باقر کرد، دکتر محمود خسروی

شرکت کنندگان در جلسه مجازی:

آقای دکتر محمدیان (دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار)

آقای دکتر محمدی‌نیا و خانم دکتر گلستانه (دانشگاه ولایت)

آقای دکتر میرلطفی (دانشگاه زابل)

سرکار خانم حسینی (دانشگاه پیام نور استان)

آقای بامری (دانشگاه فرهنگیان)