آیین تکریم و معارفه مسئول دفاتر نهاد در استان با حضور حجةالاسلام والمسلمین رستمی ریاست دفاتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های کشور

آیین تکریم و معارفه مسئول دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان سیستان و بلوچستان با حضور حجةالاسلام والمسلمین رستمی ریاست دفاتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های کشور برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آیین تکریم و معارفه مسئول دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان سیستان و بلوچستان با حضور حجةالاسلام والمسلمین رستمی ریاست دفاتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های کشور، جانشین نماینده ولی فقیه در استان، ریاست دانشگاه سیستان و بلوچستان، مسئولان دفاتر نهاد، اساتید دانشگاه‌ها و بزرگان طوایف استان در تالار امام رضا علیه‌السلام دانشگاه سیستان و بلوچستان در تاریخ ۲۸ بهمن ۹۹ برگزار گردید.

در این مراسم از زحمات حجةالاسلام و المسلمین صادقی مسئول پیشین دفتر استانی نهاد تقدیر و تشکر بعمل آمد. همچنین حجةالاسلام و المسلمین دکتر بامری به عنوان مسئول جدید دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان سیستان و بلوچستان معرفی گردید.