افتخار آفرینی دانشجوی دانشگاه سیستان وبلوچستان در جشنواره پایان نامه های برتر

پایان نامه  محسن حیدری دستنایی از دانشجویان دانشگاه سیستان وبلوچستان در جشنواره پایان نامه های برتر حائز کسب رتبه برتر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سیستان و بلوچستان ، پایان نامه محسن حیدری دستنایی با عنوان تحلیل زیستگاهی استقرارهای نوسنگی تا پایان عصر مفرغ در زاگرس مرتفع ، مطالعه موردی : بخش لاران ، استان چهارمحاری بختیاری و راهنمایی دکتر مهدی مرتضوی در جشنواره پایان نامه های برتر ایران – جایزه پروفسور حسابی (دوره سوم) در محور پایان نامه های دانشگاهی ارائه وپس از طی مراحل داوری ، مورد تائید کمیته داوران جشنواره قرار گرفته وبرگزیده نهائی شده است.

روابط عمومی دانشگاه  افتخارات کسب شده از سوی این دانشجوی گرامی را صمیمانه تبریک عرض نموده، از خداوند متعال موفقیت و بهروزی این عزیزان را مسالت می نماید.