کارگاه یک‌روزه سامانه برگزاری و مدیریت نشست‌ها و مصوبات هیأت های امناء (سامان‌ها) برگزار شد

کارگاه یک‌روزه آشنایی با سامانه برگزاری و مدیریت نشست‌ها و مصوبات هیأت های امناء (سامان ها) با حضور خانم مهندس ستایشی در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سیستان و بلوچستان، در این کارگاه که برای آشنایی کارشناسان هیات امنای دانشگاه‌های استان برگزار شد، شرکت‌کنندگان ضمن آشنایی با نحوه کار و تنظیم صورت‌ جلسات کمیسیون و هیات امناء در این سامانه، با مزایای به‌کارگیری آن در پیشبرد اهداف دانشگاه آشنا شدند.

در ادامه برگزاری کارگاه به پرسش‌های مطروحه از سوی شرکت‌کنندگان پاسخ داده شد.

لازم به یادآوری است در این کارگاه علاوه بر کارشناسان دانشگاه سیستان و بلوچستان، کارشناسان هیات امناء از مجتمع آموزش عالی سراوان و دانشگاه زابل نیز حضور داشتند.