سی وچهارمین جشنواره قرآن وعترت دانشجویان(مرحله دانشگاهی) برگزار شد

سی وچهارمین جشنواره قرآن وعترت دانشجویان (مرحله دانشگاهی) 6 اسفندماه به طور مشترک بین خواهران وبرادران در 9 رشته کتبی  و روزهای 7 اسفند با حضور داوطلبان بخش شفاهی ویژه خواهران و 8 اسفند ماه با حضور برادران در بخش شفاهی و در سرای قرآن و وعترت دانشگاه و سالن امتحانات مهندسی با حضور چهره های قرآنی دانشگاه برگزار گردید.

این جشنواره در بخش شفاهی شامل رشته های (قرائت ترتیل، قرائت تحقیق، حفظ 5جزء، 10 جزء، 20 جزء و حفظ کل) و رشته های کتبی شامل (سیره معصومین،احکام،نهج البلاغه،صحیفه سجادیه،حفظ موضوعی،آشنایی با ترجمه وتفسیر قرآن و....) تا 9رشته در بخش کتبی می باشد.

لازم به ذکر است برگزیدگان بخش های کتبی و شفاهی به مرحله منطقه ای که اردیبهشت ماه 1398 برگزار می گردد راه خواهند یافت  و برگزیدگان مرحله منطقه ای به مرحله سراسری در شهریور ماه سال آینده اعزام خواهند شد.