تجلیل از ورزشکاران و نام‌آوران ورزش‌های زورخانه‌ای و پهلوانی انجام شد

طی مراسمی با حضور دکتر غلامرضا رضایی سرپرست دانشگاه سیستان و بلوچستان، تجلیل از ورزشکاران و نام‌آوران ورزش‌های زورخانه‌ای و پهلوانی دانشگاه و استان، در محل زورخانه دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سیستان و بلوچستان، در این مراسم که با حضور دانشگاهیان و ورزشکاران استانی و دانشگاهی برگزار شد از مقام استاد حاج عبدا... فرهادی یکی از پیشکسوتان ورزش زورخانه‌ای استان وتنی چند از ورزشکاران دانشگاهی این رشته تجلیل و سپاسگزاری گردید.

دکتر رضایی سرپرست دانشگاه طی سخنانی در این مراسم با ذکر جایگاه ویژه ورزش‌های زورخانه‌ای در میان مردم و به‌ویژه دانشگاهیان دانشگاه سیستان و بلوچستان خاطرنشان نمود، ورزش باستانی یکی از فعال‌ترین رشته‌های ورزشی در میان قشر دانشگاهی است

وی با ذکر این مطلب که دانشگاه در جهت رشد و توسعه این ورزش ریشه‌دار و کهن هرگونه همکاری لازم را اعمال می نماید افزود: ما مصمم هستیم تا بدین منظور و استفاده بهینه و همگانی از این زورخانه در آینده‌ی نزدیک «درب زورخانه دانشگاه سیستان و بلوچستان» را برای استفاده عموم مردم باز نمائیم.

گفتنی است اجرای شاهنامه‌خوانی و اجرای ورزش باستانی از دیگر برنامه‌های این مراسم بود.