بازدید جناب آقای مهندس یوسفی فرماندار شهرستان خاش از دانشکده صنعت و معدن

به گزارش روابط عمومی دانشکده صنعت و معدن خاش جناب آقای یوسفی فرماندار شهرستان خاش در روز یکشنبه مورخه 97/11/28 با هیئت همراه از دانشکده صنعت و معدن خاش بازدیدنمودند.
در ابتدای بازدید سرپرست دانشکده جناب آقای دکتر دانش ناروئی با ارائه گزارش کامل در زمینه اهداف تعریف شده منطبق با برنامه راهبردی دانشکده و اعلام کمبودهای موجود در راستای تحقق این اهداف خواستار حمایت همگانی جهت ارتقای تنها دانشکده تخصص استان شدند.
در ادامه مهندس یوسفی ضمن اعلام ضرورت افزایش توان و ظرفیت دانشگاه های شهرستان در راستای آموزش نیروی انسانی متخصص در زمینه صنعت و معدن تاکید نمودند و با تشکر از مجموعه خدمات و تلاش های انجام شده اظهار داشتند که مجموعه ادارت شهرستان آمادگی دارند حداکثر همکاری و مساعدت را به این دانشکده داشته باشند.