مشاور رئیس و دبیر هیئت رئیسه دانشگاه منصوب شد

طی حکمی از سوی دکتر رضایی سرپرست دانشگاه، دکتر محمدعلی محمودی به سمت مشاور رئیس و دبیر هیئت رئیسه دانشگاه منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سیستان و بلوچستان، در این حکم آمده است با عنایت به تعهد، شایستگی‌های علمی، تجارب ارزشمند و توانایی‌های جنابعالی به‌موجب این ابلاغ به سمت مشاور رئیس و دبیر هیئت رئیسه دانشگاه منصوب می‌شوید.

انتظار می‌رود با توکل به خداوند سبحان مأموریت و وظایف آن حوزه را بر پایه قوانین، سیاست‌ها و در چارچوب برنامه‌ها و جایگاه تشکیلاتی مصوب به انجام رسانید.

بایسته است با پیروی از آموزه‌های اسلامی، مبانی علمی و راهبردهای وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و جلب همکاری همه مدیران، اعضاء هیئت‌علمی و کارکنان گرامی، نقش شایسته در ارتقاء جایگاه علمی دانشگاه و تربیت آینده‌سازان میهن اسلامی‌مان ایفاء نمایید.

گفتنی است دکتر رضایی در نامه‌ای جداگانه از زحمات و تلاش‌های دکتر ذیهاب صحبت زاده (مشاور و دبیر هیئت رئیسه قبلی دانشگاه ) تشکر و قدردانی کرد.