اولین جلسه هیئت رئیسه دانشگاه با حضور دکتر غلامرضا رضایی سرپرست دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد

با حضور دکتر رضایی اولین جلسه هیئت رئیسه پیش از ظهر روز یکشنبه 7 بهمن ماه در سالن کنفرانس حوزه ریاست برگزارشد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سیستان و بلوچستان، دکتر رضایی در نخستین دقایق حضور خود در دانشگاه، پس از ادای احترام بر مزار شهید گمنام در جمع پرشور دانشگاهیان دانشگاه حاضر و در ادامه در اولین جلسه هیئت رئیسه دانشگاه شرکت نمود.

ایشان در این جلسه طی سخنانی به تبین برنامه‌ها و رویکردهای آتی پرداخت و اظهار امیدواری نمود تا با همکاری تمام دانشگاهیان در مسیر تعالی اهداف آموزش عالی در دانشگاه بزرگ سیستان و بلوچستان گام بردارند.