دکتر غلامرضارضایی سرپرست دانشگاه سیستان وبلوچستان بر ضرورت استفاده از همه پتانسیل‌های موجود در جهت پیشبرد اهداف متعالی دانشگاه تأکید نمود

مراسم استقبال از دکتر غلامرضا رضایی سرپرست دانشگاه سیستان و بلوچستان روز یکشنبه در دانشگاه انجام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سیستان و بلوچستان ، دکتر رضایی پس از ادای احترام بر مزار شهید گمنام در جمع دانشگاهیان حاضر و ضمن قدردانی از تلاش های دکتر بندانی ، اظهار امیدواری نمود تا با همت و تلاش همه اعضای هیئت‌علمی و کارکنان، در مسیر پیشبرد اهداف متعالی دانشگاه گام بردارد.

وی تصریح کرد تا در فرصت‌های بعدی بتواند بیشتر و بهتر از نقطه نظرات همه همکاران استفاده نماید.

روابط عمومی دانشگاه ضمن تبریک به دکتر رضایی از خداوند متعال برای ایشان آرزوی موفقیت و سربلندی دارد.