قابل توجه دانشجویان جدیدالورود روزانه ( ورودی بهمن 98- 97 ) متقاضی خوابگاه

قابل توجه دانشجویان جدیدالورود روزانه ( ورودی بهمن 98- 97 ) متقاضی خوابگاه جهت اخذ خوابگاه از روز شنبه مورخ 97/11/13 مطابق ذیل عمل نمایند .

1. مراجعه دانشجویان دختر به امور دانشجویی – واحد خواهران ، تعیین اتاق و اخذ معرفی نامه
  2. مراجعه دانشجویان پسر به امور دانشجویی – اداره خوابگاهها ، تعیین اتاق و اخذ معرفی نامه
  3. مراجعه به امور دانشجویی واحد تسویه حساب خوابگاه و ثبت اطلاعات خوابگاهی و پرداخت اجاره بها خوابگاه از طریق دستگاه کارت خوان با کارت بانکی
  4. مراجعه به بایگانی امور دانشجویی و تحویل مدارک و مهر نمودن معرفی نامه
  5. مراجعه به خوابگاه و ارائه معرفی نامه به سرپرستی جهت اسکان در خوابگاه

قبل از مراجعه حضوری برای خوابگاه به نکات ذیل توجه فرمائید :

• دانشجویان قبل از مراجعه می بایستی کلیه مراحل ثبت نام آموزشی و انتخاب واحد را انجام داده باشند .
  • هنگام مراجعه جهت ثبت نام خوابگاه همراه داشتن پرینت برگ پیش ثبت نام آموزشی الزامی می باشد .
  • واریز مبلغ 100/000 ریال ودیعه خوابگاه به شماره حساب 2590760555 بانک تجارت به نام دانشگاه سیستان و بلوچستان و همراه داشتن فیش پرداختی هنگام مراجعه ( نسخه رسید مشتری )
  • مراجعه به پورتال دانشجویی صندوق رفاه به آدرس http://bp.swf.ir  و انتخاب منوی تشکیل پرونده و وارد نمودن اطلاعات مربوطه و انتخاب دکمه ذخیره در پایان کار

اداره خوابگاهها