اطلاعیه مرکز بهداشت دانشگاه در خصوص گندزدایی محیطی در کوی اساتید

همکاران محترم ساکن در کوی اساتید نظر به انجام پروسه گندزدایی محیطی طی ساعت 2 تا 3 بعد از ظهر هر روز، لطفا از تردد در کوی در این ساعات خودداری نمایند و کودکان نیز در این ساعات به هیچ عنوان در فضاهای بیرونی حضور نداشته باشند.
بخشی از فعالیت‌های دانشگاه در حوزه‌ی سلامت

گندزدایی و ضدعفونی بخش‌های پر رفت و آمد دانشگاه انجام شد. (گزارش تصویری)
معارفه دکتر خلیل حکیمی فر به عنوان سرپرست اداره اجتماعی و سیاستگذاری فرهنگی

در تاریخ 7 اسفند 98 در محل معاونت فرهنگی و اجتماعی مراسم معارفه سرپرست اداره اجتماعی و سیاست گذاری با حضور دکتر نوری معاون محترم فرهنگی و اجتماعی، دکتر خلیفه لو ریاست محترم دفتر رئیس دانشگاه ، دکتر وحیدیان مدیر محترم فره...
اولین جلسه شورای راهبردی بهداشت، ایمنی و محیط زیست دانشگاه برگزار شد

اولین جلسه شورای راهبردی بهداشت، ایمنی و محیط زیست دانشگاه در روز یکشنبه ۱۱ اسفندماه 98 در محل حوزه ریاست دانشگاه تشکیل و کلیات برنامه راهبردی شورای بهداشت، ایمنی و محیط زیست۱۴۰۰-۱۳۹۸ مطرح و تصویب گردید.
ساعت کاری دانشگاه از 8 الی 13 اعلام شد

بر اساس مصوبه ستاد پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا ساعت کاری ادارات از روز دوشنبه 98/12/12 تا اطلاع ثانوی تغییر می‌یابد.
پیام تبریک دکتر غلامرضا رضائی ریاست دانشگاه به مناسبت فرارسیدن سال جدید

دکتر غلامرضا رضائی ریاست دانشگاه با صدور پیامی فرارسیدن سال جدید را به دانشگاهیان تبریک گفت، متن  پیام بدین شرح است:
جلسه کارشناسی در حوزه بهداشت و مقابله با ویروس کرونا برگزار شد

جلسه کارشناسی در حوزه بهداشت و مقابله با ویروس کرونا در روز شنبه 10 اسفندماه 98 تشکیل و تصمیمات مهمی اتحاد گردید.

قابل توجه دانشجویان گرامی

به اطلاع دانشجویان گرامی می رساند جهت اطلاع و دریافت تکالیف و مباحث درسی مشخص شده به صفحه شخصی اساتید محترم در سایت دانشگاه مراجعه نمایند.

تمدید بازه دفاع ازپایان نامه های تحصیلات تکمیلی ترم اول 99-98

به اطلاع می رساند با عنایت به تعطیلی فعالیت های آموزشی و تحصیلات تکمیلی در اسفند ماه ۱۳۹۸، بازه دفاع از پایان نامه های تحصیلات تکمیلی ترم اول 1399-1398 تا پایان فروردین ماه 1399 تمدید می گردد.
صفحه 7 از 198ابتدا   قبلی   2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  بعدی   انتها