اخبار و اطلاعیه های آموزشی

• 31 اردیبهشت 1400
  • 1
  • 0
داوطلبان محترم، ضمن تبریک صمیمانه به دلیل پذیرش در آزمون کتبی (مرحله اول) و آرزوی توفیق در مرحله دوم (مصاحبه و بررسی سوابق تحصیلی)، لطفا، فایل راهنما را به دقت ملاحظه و مطابق زمانبندی اعلام شده جهت بارگذاری مدارک و  انجام مصا...

ارائه ترم تابستان 1400 به صورت غيرحضوري در دانشگاه سيستان و بلوچستان

• 25 اردیبهشت 1400
  • 3
  • 0
دانشگاه سيستان و بلوچستان در تابستان 1400 مجري ترم تابستاني غيرحضوري (آموزش الكترونيكي) می باشد..
آغاز ثبت نام و ارائه طرح در سی‌ و پنجمین جشنواره بین‌المللی خوارزمی سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران

• 24 اردیبهشت 1400
  • 2
  • 0
از سوی دبیرخانه جشنواره خوارزمی سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران آغاز ثبت‌نام و ارائه طرح در سی‌ و پنجمین جشنواره بین‌المللی خوارزمی از اردیبهشت تا پایان شهریور ماه سال جاری اعلام شد.
ثبت نام بیست و سومین دوره جشنواره جوان خوارزمی

• 24 اردیبهشت 1400
  • 1
  • 0
از سوی دبیرخانه جشنواره جوان خوارزمی سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران آغاز ثبت‌نام و ارائه طرح در بیست و سومین جشنواره جوان خوارزمی از اردیبهشت تا پایان تیرماه سال جاری تعیین شده است.
برگزاری آیین بزرگداشت مقام شامخ معلم در دانشگاه

همزمان با سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری، آیین بزرگداشت مقام شامخ معلم بصورت مجازی در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد.