معرفی و نقد کتاب

• ترجمه: محمد يوسفي
  • انتشارات: ققنوس
  • سال نشر :1393
  • اطلاعات کتاب در کتابخانه  :

موجودی

رده کتاب

دانشکده ادبيات : (شماره ثبت: ۱۷۸۱۰۲)

دانشکده ادبيات : نسخه ۲ - (شماره ثبت: ۱۷۸۱۰۳)

8ف9الف/

درباره کتاب

مقدمه کتاب آمده است :

از زندگی چه می‌خواهید؟ ممکن است بگویید همسری مهربان، کاری خوب و خانه‌ای زیبا، اما اینها صرفا چیزهایی است که شما «در» زندگی می‌خواهید. وقتی می‌پرسم از زندگی چه می‌خواهید، منظورم کلی‌ترین معنای ممکن این پرسش است. سوالم مربوط به هدف‌هایی نیست که هر روز در آغاز فعالیت‌های روزانه در سر دارید. پرسشم مربوط به هدف اصلی شما در زندگی است. به عبارت دیگر، سوالم این است: در میان چیزهایی که در جستجویشان هستید، کدام یک برای شما از همه ارزشمندتر است؟

در بخش های از کتاب می خوانید:

می‌توانیم تمام عمر آرزو کنیم که ای کاش شرایطمان جور دیگری می‌بود، اما اگر اجازه چنین کاری را به خودمان بدهیم، همه عمرمان به نارضایتی خواهد گذشت.

آدم همانقدر بیچاره است که خودش فکر می‌کند.

دلیل اصلی جستجوی ثروت، میل ما به شهرت است. به تعبیر دقیق‌تر، ما به دنبال ثروت می‌رویم چون فکر می‌کنیم چیزهایی که می‌توانیم با ثروتمان بخریم، تحسین دیگران و به تبع آن میزان قابل‌توجهی از شهرت را برای ما به ارمغان می‌آورد.

امتیاز به خبر :