گزارش تکمیلی از روند اجرای پروژه های عمرانی دانشگاه

بازسازی و بهینه سازی دانشکده ها و فضاهای آموزشی دانشگاه در ایام تابستان انجام گرفت.
روند بازسازی پروژه های عمرانی دانشگاه در ایام تعطیلات تابستان

روند بهینه سازی و بازسازی طرح ها و پروژه های عمرانی دانشگاه سیستان و بلوچستان ادامه دارد.
درخشش دانشجویان دانشگاه سیستان و بلوچستان در چهارمین المپیاد ورزش‌های همگانی دانشجویان دانشگاه‌های سراسر کشور

چهارمین المپیاد ورزش‌های همگانی دانشجویان دانشگاه‌های سراسر کشور به میزبانی دانشگاههای الزهرا (س) تهران و بوعلی سینای همدان برگزارشد.
کسب مدال طلای پرتاب نیزه بازی های جهانی کارگران توسط دانشجوی دانشگاه سیستان و بلوچستان

صادق خادمی دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه سیستان و بلوچستان موفق به کسب مدال طلا ی بازی های جهانی کارگران در کشور اسپانیا گردید.
دومین نشست از دوره ی هفتم هیات ممیزه دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد

دومین نشست از دوره ی هفتم هیئت ممیزه دانشگاه در روز پنج شنبه 13 تیر ماه 98 در سالن کنفرانس سازمان مرکزی با حضور اعضاء این هیئت تشکیل شد.
برگزاری آزمون سراسرى دانشگاهها و موسسات آموزش عالی استان

آزمون سراسرى دانشگاهها و موسسات آموزش عالی در استان سيستان و بلوچستان در روزهاى ١٣ و١٤ تيرماه برگزارشد
دومین جلسه شورای اداری دانشگاه در سال 98 برگزار شد

دومین جلسه شورای اداری دانشگاه در سال 98 پیش از ظهر روز سه شنبه 11 تیرماه با حضور مدیران دانشگاه در محل سالن کنفرانس سازمان مرکزی برگزارشد.
نشست توجیهی مسئولان حفاظت آزمون سراسری استان برگزارشد

نشست توجیهی مسئولان حفاظت از آزمون های سراسری استان سیستان و بلوچستان پیش از ظهر روز دوشنبه دهم تیرماه  با حضور مسئولان حفاظت آزمون استان و شهرستان های مجری آزمون سراسری سال 1398در سالن اجتماعات سازمان مرکزی برگزارشد.
صفحه 1 از 43ابتدا   قبلی   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  بعدی   انتها