با صدور پیامی، وزیر علوم، روز خبرنگار را تبریک گفت

دکتر منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در آستانه ۱۷مردادماه؛ روز خبرنگار، با صدور پیامی، روز خبرنگار را به تمامی خبرنگاران و تلاش گران عرصه رسانه، خبر و آگاهی تبریک گفت.
پیام رئیس دانشگاه سیستان و بلوچستان بمناسبت روز خبرنگار

به مناسبت فرارسیدن روز خبرنگار دکتر غلامرضا رضائی ریاست دانشگاه سیستان وبلوچستان، با صدور پیامی روز خبرنگار را تبریک گفت، متن پیام بدین شرح است:
دومین نشست عادی از دوره هفتم هیات امنای دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزارشد

دومین نشست عادی از دوره هفتم هیات امنای دانشگاه سیستان و بلوچستان در روز دوشنبه مورخ 99/05/13 به صورت مجازی برگزار گردید.
آزمون دکتری سال ۱۳۹۹ همزمان با سراسر کشور در استان برگزارشد

آزمون دکتری سال ۱۳۹۹ روز پنجشنبه ۹ مرداد ماه همزمان با سراسر کشور در استان سیستان و بلوچستان با حضور ۳۷۲۰ داوطلب در شهرهای زابل زاهدان ایرانشهر و چابهار برگزار گردید.
ساخت دبستان نیکان در روستای محمد آباد سازینک شهرستان خاش

به همت اساتید دانشگاه سیستان و بلوچستان و برخی همکاران از داخل و خارج کشور دبستان نیکان احداث گردید.
با مجوز سازمان سنجش برگزار شد

آزمون ورودی دبیرستانهای (دوره دوم‌ متوسطه) دانشگاه سیستان و بلوچستان بطور همزمان در پردیس زاهدان و دانشکده صنعت و معدن خاش صبح جمعه ۳ مردادماه برگزارشد.
هفته آینده صورت می‌گیرد: برگزاری نخستین کنفرانس بین‌المللی مجازی باستانشناسی ایران و مناطق همجوار

دبیر علمی کنفرانس بین‌المللی مجازی باستانشناسی ایران و مناطق همجوار گفت: این کنفرانس سی‌ام و سی و یکم تیر ماه سال جاری بصورت مجازی برگزار خواهد شد.
هیات اعزامی آستان قدس رضوی از کارگاه تولید ماسک دانشگاه سیستان وبلوچستان بازدید نمود (گزارش تصویری)

هم زمان با دهه‌ی کرامت هیات اعزامی آستان قدس رضوی از کارگاه تولید ماسک دانشگاه سیستان وبلوچستان بازدید نمود
رساله دکتری دانشجوی دانشگاه سیستان وبلوچستان حائز کسب رتبه برتر شد

رساله دکتری دانشجوی دانشگاه سیستان و بلوچستان، احسان نامدار جویمی در جشنواره پایان نامه های برتر، حائز کسب رتبه برتر شد.
پایان نامه کارشناسی ارشد دانشجوی دانشگاه سیستان وبلوچستان، در جشنواره پایان نامه های برتر حائز کسب رتبه برتر شد.

پایان نامه کارشناسی ارشد دانشجوی دانشگاه سیستان وبلوچستان، حکیمه واعظی در جشنواره پایان نامه های برتر حائز کسب رتبه برتر شد.
صفحه 1 از 62ابتدا   قبلی   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  بعدی   انتها