مراسم افتتاحیه ویژه‌برنامه‌های دانشگاه به‌مناسبت هفته جهانی کارآفرینی

مراسم افتتاحیه آغاز هفته جهانی کارآفرینی، در تالار معراج دانشگاه برگزار شد.
جلسه کارگروه تعالی دانشگاه  سیستان و بلوچستان

جلسه کارگروه تعالی دانشگاه سیستان و بلوچستان

جلسه کارگروه تعالی دانشگاه با حضور رئیس و جمعی از دانشگاهیان در سالن کنفرانس سازمان مرکزی برگزارشد.
دیدار هیات رئیسه دانشگاه با استاندار سیستان و بلوچستان

اعضای هیات رئیسه دانشگاه در اولین روزهای انتخاب استاندار سیستان و بلوچستان با ایشان دیدار کردند.
بزرگداشت روز دانشجو

مراسم گرامیداشت روز دانشجو با همایش پیاده روی در صبح روز جمعه 16 آذر ماه آغاز، و با نشست صمیمی رئیس و اعضای هیئت رئیسه و حضور پر شور دانشجویان در تالار فردوسی پایان پذیرفت.
ششمین و هفتمین نشست ازدوره ششم هیئت ممیزه دانشگاه سیستان وبلوچستان

ششمین و هفتمین نشست از دوره ششم هیئت ممیزه دانشگاه سیستان و بلوچستان در روز پنج شنبه 97/9/15 در دو نوبت صبح وعصر در سالن کنفرانس حوزه ریاست برگزار شد.
آژیر اورژانس فوریت های پزشکی در دانشگاه سیستان و بلو چستان به صدا در آمد.

پایگاه اورژانس فوریت های پزشکی، با حضور روسای دانشگاه های سیستان و بلوچستان، علوم پزشکی و رئیس مرکز اورژانس و فوریت های پزشکی استان افتتاح شد.
بیست و هشتمین كرسي ترویجی در دانشگاه سیستان و بلوچستان

بیست و هشتمین كرسي ترویجی تحت عنوان « نقدی بر عدم مسئولیت مدنی دولت نسبت به خسارات ناشی از عملیات نظامی» درمورخ 97/09/12 در تالار معراج دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار گردید.
برگزاری هشتمین همایش و کارگاههای آموزشی  دردانشکده صنعت و معدن خاش

برگزاری هشتمین همایش و کارگاههای آموزشی دردانشکده صنعت و معدن خاش

هشتمین همایش و کارگاه­های آموزشی (آموزش ریاضی متوسطه دوم) با حمایت و همکاری دانشکده صنعت و معدن دانشگاه سیستان و بلوچستان و اداره آموزش‌ و پرورش شهرستان خاش در محل این دانشکده برگزار شد.
  قدردانی معاون محترم فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم از افتخار آفرینی دانشگاه سیستان و بلوچستان و انجمن ها ی علمی آن در يازدهمين جشنواره ملی «حرکت»

دکتر غلامرضا غفاری معاون محترم فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم با صدور پیامی خطاب به رئیس دانشگاه از افتخار آفرینی دانشگاه سیستان و بلوچستان و انجمن هاي علمي آن در يازدهمين جشنواره ملی «حرکت» تقدیر نمودند.
افتخار آفرینی دانشگاه سیستان و بلوچستان و انجمن های علمی آن با كسب 10 مقام در يازدهمين جشنواره ملی «حرکت»

دانشگاه سیستان و بلوچستان و انجمن هاي علمي آن در يازدهمين جشنواره ملي «حرکت»  با حضور ۶۰۰۰ انجمن علمي از ۸۰ دانشگاه سراسر كشور با كسب 10 مقام ارزشمند افتخار آفریدند
صفحه 1 از 31ابتدا   قبلی   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  بعدی   انتها