مشعل گاز در دانشگاه روشن شد.

مشعل گاز پس از آیین افتتاح ایستگاه تی بی اس شبکه گاز رسانی در دانشگاه روشن شد.
بازدید معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان از مراحل پایانی آزمایشگاه سازه و هیدرولیک

دکتر صدیقی معاون دانشجویی وزارت علوم از مراحل پایانی آزمایشگاه سازه و هیدرولیک بازدید نمود
افتتاح پروژه گازرسانی دانشگاه توسط معاون وزیر علوم ، تحقیقات وفناوری

آیین افتتاح پروژه‌ گازرسانی دانشگاه سیستان و بلوچستان در سالگرد چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی با حضور معاون وزیر علوم، نماینده ولی‌فقیه در استان ،رئیس صندوق رفاه دانشجویان و جمعی از اساتید و مسئولان انجام شد.
افتتاح مکانیزه‌ترین سلف‌سرویس دانشجويي جنوب شرق كشور با حضور معاون وزیر

با حضوردکتر صدیقی معاون وزیر علوم تحقیقات وفناوری ، آیت‌الله عباسعلی سلیمانی نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان و جمعی از اساتید و مسئولان، مكانيزه‌ترين سلف‌سرویس دانشجويي جنوب شرق كشور به همراه پروژه گازرسا...
افتتاح مرکز ارتباطات وزیر ساخت ( مخابرات ) دانشگاه

افتتاح مرکز ارتباطات وزیر ساخت ( مخابرات ) دانشگاه صبح روز چهارشنبه 25 مهرماه 97 با حضور دکتر صدیقی معاون وزیر ورئیس سازمان امور دانشجویان کشور ، برگزار شد.
ارتقاء درجه IF مجله  علمی -پژوهشی سیستم‌های فازی ایران

ارتقاء درجه IF مجله علمی -پژوهشی سیستم‌های فازی ایران

درجه IF مجله سیستم‌های فازی ایران (مربوط به سال‌های 2018-2017) در مردادماه سال جاری از 0.56 به 1.27 ارتقاء یافت.
برگزاری دومین نشست کارگروه "دانشگاهیان و علم و فناوری"ستاد بزرگداشت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی

دومین نشست کارگروه "دانشگاهیان و علم و فناوری" ستادبزرگداشت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی با حضور روسا و نمایندگان دانشگاههای استان با محوریت هماهنگی برنامه های کارگروه تشکیل شد.
آئین معارفه نودانشجویان (جدیدالورود) دانشگاه سیستان وبلوچستان برگزار شد

آئین معارفه نودانشجویان(جدیدالورود) شامگاه روز سه‌شنبه مورخ 17 مهرماه 97 در محل تالار فردوسی دانشگاه، با حضور دانشگاهیان برگزار شد.
برگزاری نهمین همایش فضای مجازی و فلسفه تعلیم و تربیت

نهمین همایش فضای مجازی و فلسفه تعلیم و تربیت صبح روز چهارشنبه 18 مهرماه 97 در تالار امام رضا( ع) گشایش یافت.
برگزاری کرسی ترویجی در دانشگاه سیستان و بلوچستان

کرسی ترویجی با عنوان «نقدی بر عناوین متعدد مجازات مستوجب سلب حیات در ایران با تکیه بر نصوص قرآن» در تاریخ 16 مهرماه 97در محل تالار معراج دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار گردید.
صفحه 1 از 28ابتدا   قبلی   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  بعدی   انتها