اخبار کتابخانه

اخبار کتابخانه

دسترسی آنلاین به پایگاه Springer

به اطلاع اعضا محترم هيئت علمي و دانشجويان محترم مي رساند دسترسي آنلاين به پايگاه Springer برقرار شده و هم اکنون کليه کاربران بدون محدوديت مي توانند مقالات خود را مستقيما از طريق پايگاه فوق دانلود نمايند.

لیست کتب صوتی فارسی و لاتین

ليست کتب صوتي فارسي و لاتين موجود در پايگاه کتابخانه مرکزي دانشگاه در لينک جستجو کتب الکترونيکي قابل دسترس مي باشد.

قابل توجه متقاضیان عضویت در طرح غدیر

بدينوسيله به اطلاع مي رساند متقاضيان عضويت در طرح غدير ( اعضاي هيات علمي و دانشجويان تحصيلات تکميلي) مي توانند با مراجعه به دفتر طرح در کتابخانه مرکزي اقدام به ثبت نام نمايند.

دسترسی به پایگاههای اطلاعاتی

احتراما، بدينوسيله به استحضار اعضا محترم هيئت علمي و دانشجويان محترم مي رساند علاوه بر دسترسي به پايگاه Science Direct که قبلا وجود داشت، دسترسي به پايگاههاي زير نيز از طريق يکي از شرکت هاي کارگزار داخلي فراهم شد

دسترسی آنلاین به پایگاه Web of Knowledge

به اطلاع اعضا محترم هيئت علمي و دانشجويان محترم تحصيلات تکميلي مي رساند، دسترسي آنلاين به پايگاه Web of Knowledge از طريق آي پي هاي دانشگاه فراهم شده است. براي اين منظور با مراجعه به آدرس apps.webofknowledge.com مي توانيد از اين پ...