اخبار دانشگاه

اخبار دانشگاه

چهارمین نشست عادی دوره هفتم هیئت امنای دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد

چهارمین نشست عادی دوره هفتم هیئت‌امنای دانشگاه سیستان و بلوچستان و موسسات عضو در تاریخ ۱۴۰۰/۴/۷ ساعت ۱۰ صبح با حضور اعضا به صورت مجازی تشکیل شد
حضور دانشگاه سیستان و بلوچستان در نظام رتبه بندی تایمز

بر اساس اعلام موسسه استنادی علوم و پایش علم و فناوری (ISC)، پایگاه رتبه‌بندی تایمز، فهرست سال ۲۰۲۱ دانشگاه‌های جوان جهان را با قدمتی کمتر از ۵۰ سال منتشر کرد.
انتخاب عضو هیات علمی دانشگاه به عنوان سرآمد علمی کشور

دکتر محمدرضا محمدی عضو هیئت علمی گروه فیزیک دانشگاه سیستان و بلوچستان به عنوان سرآمد علمی کشور در سال ۱۴۰۰ معرفی شد
فراخوان سومین کنگره بین المللی نمک زدایی از آب های شور

سومین کنگره بین المللی نمک زدایی از آب‌های شور و کاربرد فناوری‌های پیشرفته در تصفیه آب‌های غیر متعارف برای مناطق تحت تنش آبی به همراه نمایشگاه مجازی در تاریخ ۲۳ شهریور ۱۴۰۰ در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار می‌شود.
پیام ریاست دانشگاه به مناسبت اعلام نتایج انتخابات ریاست جمهوری

با اعلام نتایج انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری، دکتر غلامرضا رضایی به عنوان ریاست دانشگاه معین استان سیستان و بلوچستان پیام تبریکی صادر کرد. متن این پیام به شرح ذیل است:
دعوت دانشگاهیان استان برای حضور پرشور در انتخابات

رئیس دانشگاه معین استان سیستان و بلوچستان در آستانه سیزهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و ششمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا با صدور بیانیه‌ای از مردم شهیدپرور استان برای حضور پرشور در انتخابات دعوت به عمل آورد.
کانونهای فرهنگی، هنری و اجتماعی دانشگاه بزرگ سیستان و بلوچستان در نهمین  جشنواره ملي «رویش»  افتخار آفریدند.

کانونهای فرهنگی، هنری و اجتماعی دانشگاه بزرگ سیستان و بلوچستان در نهمین جشنواره ملي «رویش» افتخار آفریدند.

به گزارش خبرنگار فرهنگی دانشگاه، در نهمین جشنواره ملی «رویش» که با حضور بیش از ۵۳۰۰ کانون فرهنگی، هنری و اجتماعی از ۸۶ دانشگاه سراسر كشور و به همت وزارت علوم، تحقيقات و فناوری و به ميزباني دانشگاه علامه طباطبایی در ت...
برگزاری نشست بصیرت افزایی و روشنگری با عنوان: هر ایرانی یک ستاد

نشست بصیرت افزایی و روشنگری برای حضور حداکثری و پرشور در انتخابات با موضوع: هر ایرانی یک ستاد در دانشگاه برگزار شد.
برگزاری طرح توانمندسازی سفیران فرهنگی در دانشگاه سیستان و بلوچستان

طرح توانمندسازی سفیران فرهنگی دانشگاه‌های منطقه 8 کشور در تاریخ ۱۸ خرداد ماه با حضور منتخبین فرهنگی دانشجویی در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد.
مراسم نکوداشت ياد و خاطره امام راحل (ره) و قيام پانزدهم خرداد

مراسم نکو داشت ياد و خاطره امام راحل (ره) و گرامیداشت قيام پانزدهم خرداد و نيز شهادت حضرت امام جعفر صادق (ع) در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد.
صفحه 62 از 137ابتدا   قبلی   57  58  59  60  61  [62]  63  64  65  66  بعدی   انتها