اخبار دانشگاه

اخبار دانشگاه

برگزاری جلسه هم اندیشی با مدیران مجتمع معدنی مس چهل کوره

در راستای تقویت ارتباط دانشگاه سیستان و بلوچستان با جامعه وصنعت، روز یکشنبه مورخ ۲۷ اردیبهشت جلسه ای با حضور مدیران حوزه پژوهشی دانشگاه و مجتمع مس چهل کوره برگزار شد.
نشست مجازی معاونان و مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاه‌های منطقه 8 کشور

نشست مجازی معاونین و مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی منطقه 8 کشور در روز سه‌شنبه مورخ 1402/01/24، با موضوع "راهکارهای گسترش حجاب و عفاف"برگزار شد.
حضور باشکوه دانشگاهیان دانشگاه سیستان و بلوچستان در راهپیمایی روز قدس

دانشگاهیان دانشگاه سیستان و بلوچستان همپای مردم همیشه در صحنه استان در راهپیمایی مردمی روز قدس شرکت نمودند.
بیانیه دانشگاه سیستان و بلوچستان به مناسبت روز جهانی قدس

«در شب قدر، مسلمانان با شب زنده دارى و مناجات خود از قید بندگى غیر خداى تعالى که شیاطین، رها شده و به عبودیت خداوند در می آیند، و در روز قدس که آخرین روزهاى شهر اللَّه اعظم است، سزاوار است که مسلمانان جهان از قید اسارت و برد...
نشست نمایندگان دانشگاه های زاهدان با دستیار ویژه استاندار در امر مردم سازی، در دانشگاه سیستان و بلوچستان

جلسه نمایندگان دانشگاه های شهر زاهدان با دستیار ویژه استاندار در امر مردمی سازی، در مورخه 1402/01/21در سالن حوزه ریاست دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد.
در راستای جهاد تبیین و تحقق شعار سال نشست جمعی از اساتید، دانشجویان دکتری و تشکل های دانشجویی با مدیران اقتصادی استان برگزار شد.

نشست مدیران اقتصادی استان با جمعی از اساتید، دانشجویان دکتری و تشکل های دانشجویی دانشگاه در خصوص مسائل اقتصادی استان در راستای جهادتبین و تحقق شعار سال صورت گرفت.
وداع با شهید گمنام در اولین شب قدر در دانشگاه

همزمان با برگزاری مراسم احیای شب قدر، جامعه دانشگاهی با پیکر مطهر شهید گمنام وداع کردند.
تقدیر از ریاست دانشگاه توسط مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان

در جلسه هم اندیشی هیأت رئیسه دانشگاه با سردار ناظری و مدیران بنیاد شهید و امور ایثارگران استان از تلاش های ریاست دانشگاه تقدیر شد.
دیدار نوروزی ریاست دانشگاه به همراه مسئول  نهاد نمایندگی رهبری با حضور در دفتر کارکنان دانشگاه

دیدار نوروزی ریاست دانشگاه به همراه مسئول نهاد نمایندگی رهبری با حضور در دفتر کارکنان دانشگاه

دکتر رضایی و حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر بامری در روزهای ۱۵ و ۱۶ فروردین ضمن بازدید و حضور در دفتر کار مدیران، اساتید و کارکنان دانشگاه سال نو را به آنها تبریک گفتند.
موفقیت دانش آموزان دبیرستان مجتمع آموزشی دانشگاه در آزمون المپیاد علمی مرحله اول کشوری

دانش آموزان، دبیرستان دخترانه و پسرانه مجتمع آموزشی دانشگاه سیستان و بلوچستان به طور چشمگیری در آزمون المپیاد علمی مرحله اول کشوری طبق لیست ذیل موفق به پذیرش در آزمون شده اند.
صفحه 23 از 137ابتدا   قبلی   18  19  20  21  22  [23]  24  25  26  27  بعدی   انتها