پیام تقدیر دبیر جشنواره ملی رویش در پی برگزاری باشکوه جشنواره فرهنگی هنری رویش در دانشگاه سیستان و بلوچستان

به گزارش خبرنگار فرهنگی دانشگاه، در پی برگزاری باشکوه جشنواره فرهنگی هنری رویش در دانشگاه سیستان و بلوچستان، دکتر اسرافیلیان دبیر هفتمین جشنواره ملی رویش با صدور پیامی از ریاست محترم دانشگاه تقدیر نمودند.

پیام ایشان به شرح ذیل می باشد:

دلسوزی، تلاش و کوشش حضرتعالی در راستای تحقق اهداف آموزش عالی کشور در کنار برقراري رابطه صمیمانه با دانشجویان و ایجاد فضایی دلنشین برای پرورش و ظهور توانمندی های دانشجویان در عرصه های فرهنگی حقیقتا قابل ستایش است.

برخود لازم می دانم مراتب قدردانی و سپاس خود را از مساعي ارزشمند، خدمات خالصانه، میزبانی شایسته جنابعالی و همکاران محترم به ویژه حوزه معاونت فرهنگی اجتماعی و کانون های فرهنگی هنری دانشگاه در برگزاری با شکوه جشنواره فرهنگی هنری رویش اعلام نمایم.

سلامتی، بهروزی و مزید توفیق حضرتعالی و همکاران محترم را در راه خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران از درگاه حضرت احدیت خواستارم.

با آرزوی توفیق

فروغ اسرافیلیان