ششمین و هفتمین نشست ازدوره ششم هیئت ممیزه دانشگاه سیستان وبلوچستان

ششمین و هفتمین نشست از دوره ششم هیئت ممیزه دانشگاه سیستان و بلوچستان در روز پنج شنبه 97/9/15 در دو نوبت صبح وعصر در سالن کنفرانس حوزه ریاست برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، ششمین و هفتمین نشست ازدوره ششم هیئت ممیزه دانشگاه سیستان وبلوچستان در روز پنج شنبه 97/9/15در دو نوبت صبح و عصر در سالن کنفرانس حوزه ریاست دانشگاه برگزار ، و با ارتقاء مرتبه علمی اعضای هیئت علمی ذیل موافقت شد :

- دکتر علیرضا حسین نژاد دوین .........................ارتقاء به مرتبه استادی.

-  دکتر محمود میری..........................................ارتقاء به مرتبه استادی.

-  دکتر امیر حمزه سالارزایی ...............................ارتقاء به مرتبه استادی.

- دکتر غلامرضا عزیزیان ..................................ارتقاء به مرتبه دانشیاری.

-  دکتر سید رضا بلاغت...................................ارتقاء به مرتبه دانشیاری.

- دکتر عبد الرسول حسنی فر............................ارتقاء به مرتبه دانشیاری.

-  دکتر محمدتقی زندوکیلی ............................ارتقاء به مرتبه دانشیاری.

- دکتر محسن مرسلپور...................................ارتقاء به مرتبه دانشیاری.

- دکتر محمد پیری .......................................ارتقاء به مرتبه دانشیاری.

- دکتر مهدی ا... دادی ..................................ارتقاء به مرتبه دانشیاری.

- دکتر ماشاء ا... رحمانی.................................ارتقاء به مرتبه دانشیاری.

- دکتر سمیرا پایان ..........................................ارتقاء به مرتبه دانشیاری.

روابط عمومی دانشگاه ضمن تبریک، از خداوند متعال آرزوی موفقیت و سربلندی برای این عزیزان مسالت می نماید.