افتتاح مرکز ارتباطات وزیر ساخت ( مخابرات ) دانشگاه

افتتاح مرکز ارتباطات وزیر ساخت ( مخابرات ) دانشگاه صبح روز چهارشنبه 25 مهرماه 97 با حضور دکتر صدیقی معاون وزیر ورئیس سازمان امور دانشجویان کشور ، برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، یکی دیگر از مهم ترین پروژه هایی که در این سفر و با حضور دکتر مجتبی صدیقی  معاون وزیر علوم ، تحقیقات وفناوری به بهره برداری رسید، افتتاح پروژه مرکز ارتباطات وزیر ساخت ( مخابرات ) در دانشگاه سیستان وبلوچستان بود .

با افتتاح این پروژه تعداد شماره تلفن‌های داخلی دانشگاه سیستان وبلوچستان بالغ‌ بر10000 شماره  میگردد که قبلااین مقدار  فقط چیزی در حدود  700 شماره بوده است .

از مهمترین و بارزترین قابلیت های دیگر سامانه جدید مرکز مخابرات، می توان به پشتیبانی هم زمان از خطوط دیجیتال وآنالوگ، شارژ خطوط، پیاده سازی بر روی بستر فیبر نوری، مدیریت خطوط، امکان برقراری سرویس اینترنت ADSL، پشتیبانی از فکس مجازی و قابلیت پیاده سازی سیستم تلفن گویا را میتوان برشمرد.

گفتنی است این سامانه امکان دریافت وضبط پیام صوتی وپشتیبانی از برقراری تماس تصویری را نیز دارد.